Mondenitati la Gala Federatiei Romane de Motociclism

Nu îşi ascund dragostea nici pe podium

Ce nu au reuşit băieţii, reuşeşte o fată de numai 20 de ani. Sorina Sandu va concura în 2011 în Campionatul Mondial de Enduro, având conform specialiştilor şanse reale la podium. Sorina a terminat deja cel mai greu raliu de hard enduro al lumii, Red Bull Romaniacs, s-a clasat a treia la categoria fete la cea mai grea cursă de enduro de o zi, Erzberg Rodeo şi a câştigat de două ori titlul de campioană est europeană la enduro.

Anul acesta a decis să alerge alături de băieţi la Enduro Juniori, categoria la care s-a luptat cu însuşi… prietenul ei. S-au regăsit pe podium: Sorina, vice-campioană, Catalin Borcanea, campion naţional la enduro. Nu s-au sfiit să îşi demonstreze dragostea în faţa celor peste 200 de sportivi şi invitaţi prezenţi la Gala de Premiere a Campionilor Federaţiei Române de Motociclism!

Vice-preşedintele Uniunii Europene de Motociclism, impresionat de frumuseţea motociclistelor românce

Prezent la Gala de Premiere a Campionilor Federaţiei Române de Motociclism, Wolfgang Glas, vice-preşedintele Uniunii Europene de Motociclism a acordat o plachetă pentru cea mai bună organizare a unei etape de campionat european de motocros pe un circuit privat, lui Marcel Butuza, proprietarul circuitului de la Zărneşti.

Wolfgang Glass a făcut ochii mari atunci când bulgarul Bogdan Nikolov, preşedintele Uniunii Balcanice de Motociclism le-a premiat pe fetele de la enduro,   Andrea Goga (campioană naţională, Vectra Zărneşti), Adriana Neaga (vice-campioană naţională, Vectra Zărneşti) şi Diana Badău, (locul trei, Extreme Adventure Buzău). Oficialul german a părut la fel de fermecat şi de Sorina Sandu, dublă campioană est europeană la enduro şi prima sportivă care va alerga în Campionatul Mondial de Enduro. Sorina a împărţit podiumul de la Enduro Juniori cu prietenul ei, băimăreanul Cătălin Borcănea, cei doi tineri piloţi sărutându-se fără inhibiţii în faţa celor peste 200 de sportivi şi invitaţi  prezenţi la Gala FRM.