Dacia Lodgy a fost lansata oficial si in Romania

Dacia Lodgy 2012 s-a lansat oficial in Romania! Masina de familie autohtona si-a facut astazi debutul la nivel national. In Bucuresti, in cadrul unui eveniment de lansare, presa din Romania a putut admira, vedea si masura cel mai nou membru al marcii Dacia. Acesta este Dacia Lodgy, un monovolum cu 7 locuri si un pret accesibil.

Dacia Lodgy este disponibila in Romania cu un pret care incepe de la 9500 de Euro. Are disponibile 4 motorizari, doua pe benzina si doua pe motorina, cu puteri cuprinse intre 90 si 115 cp. Noutatea cu care vine Dacia Lodgy insa este o lista noua de dotari care nu au mai fost pana acum montate pe o Dacie: sistem cu navigatie si touch-screen, scaune incalzite pe fata si pilot automat. In afara de aceste optiuni, Dacia Lodgy vine cu geamuri electrice cu intrerupatoarele acolo unde trebuie, adica pe usi, sistem ABS si ESP, 4 airbaguri si optional doua locuri in plus care se monteaza in spate, ca la modelul Logan MCV.

 

Lodgy va sosi in toata reteaua comerciala Dacia cu ocazia operatiunii speciale de lansare care se va desfasura in perioada 7 – 10 iunie 2012. Timp de patru zile, toti cei care vor vizita showroom-urile Dacia vor avea ocazia de a descoperi si testa calitatile noului model de familie. In plus, vizitatorii vor putea participa la concursul “Gaseste placuta castigatoare” in urma caruia pot fi castigate 3 masini Dacia Lodgy. Pentru acest concurs au fost distribuite 300 000 de pliante care contin placute de inmatriculare, acestea putand fi gasite in presa nationala si in showroom-urile Dacia.

 

Pentru a câştiga una dintre cele 3 Dacia Lodgy, participanţii trebuie sa verifice plăcuţa de înmatriculare în zona special amenajată în cadrul fiecărui showroom. Mai mult decât atât, prin participarea la tombola „Portret de familie”, vizitatorii pot câştiga unul din cele 100 de weekend-uri la volanul unei Dacia Lodgy*.

 

Prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva, Lodgy este disponibil în România începând de la preţul de 9 500 de Euro, cu TVA inclus. Gama cuprinde trei nivele de echipare, Acces, Ambiance şi Laureate şi patru motorizări: două propulsoare pe benzină, printre care noul motor TCe de 1,2 litri şi 115 CP şi două motoare diesel de 90 CP şi 110 CP.

 

Modelul a fost lansat oficial pentru presa română miercuri, 6 iunie, în cadrul unui eveniment interactiv derulat cu ajutorul unei transmisiuni video în direct, în cinci mari oraşe din ţară – Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Cluj şi Timişoara.

 

 „Cu Lodgy, Dacia propune clienţilor un vehicul de familie cu un spaţiu interior generos, cu echipamente moderne, inedite la acest nivel de preţ şi care păstrează atuurile de robusteţe şi fiabilitate care au dus la succesul mărcii noastre. Ne aşteptăm ca Lodgy să devină un nou model de referinţă în segmentul maşinilor de familie”, a declarat Thomas Dubruel, Director Comercial Dacia.

 

Până în prezent, în România aproape 200 de clienţi au comandat deja maşina înainte chiar de a avea ocazia să o vadă în showroom. 

 

Lista preturi