INDRAZNEALA, CREATIVITATE, TEHNOLOGIE

Cu ocazia editiei cu numarul 81 a Salonului International Auto de la Geneva, CITROËN expune o gama de produse ce conjuga creativitatea, tehnologia si curajul de a inova, valori promovate de Marca.

AL 2-LEA ACT AL LINIEI DS: CITROËN DS4


Dupa CITROËN DS3, DS4 devine noul argument al spiritului « Créative Technologie ». Modelul se inscrie perfect in filosofia liniei DS, dezvaluind un stil distinctiv, rafinament si promisiunea unor senzatii aparte la volan. Aleasa cea mai frumoasa masina a anului de catre 60.000 de alegatori din 62 de tari, CITROËN DS4 propune o silueta deosebita de coupé in 4 usi inaltata, ce combina caracterul dinamic si polivalenta pentru a oferi senzatii la drum de neegalat. La Geneva, modelul de serie este dezvaluit alaturi de un concept inedit, DS4 Purple, un obiect aspirational si distinctiv ce foloseste cu subtilitate finisaje tipice bijutierilor.

INOVATII IN SLUJBA CONFORTULUI SI SIGURANTEI : TEHNOLOGIA MICRO-HIBRID e-HDi, SUSPENSIA HYDRACTIVE SI REDUCEREA EMISIILOR DE CO2

Inovatia este un alt subiect de actualitate prin extinderea tehnologiei micro-hibrid e-HDi pe numeroase modele din gama, cum ar fi CITROËN Berlingo, prezentat la Geneva pentru prima data in aceasta configuratie. Sistemul de suspensie Hydractive, o exclusivitate mondiala marca CITROËN disponibila pe modelele C5 si C6, reprezinta o combinatie unica de dinamism si confort, oferind confort maxim pasagerilor si adaptandu-se conditiilor de drum, pentru deplina siguranta.

CITROËN confirma si performantele in materie de emisii de CO2, printr-o reducere de 5,3 g in medie, de-a lungul anului trecut, pentru a afisa in prezent o medie de 132,3 g .

AVENTURA SPORTIVA CONTINUA : CITROËN DS3 WRC

CITROËN continua implicarea in sporturile cu motor cu noul CITROËN DS3 WRC. Modelul, care este perfect compatibil cu noile reglementari FIA, va concura in acest sezon al Campionatului Mondial de Raliuri avand ca obiectiv castigarea celui de-al 7-lea titlu mondial la constructori.

CURAJ SI CREATIVITATE : C3 RED BLOCK SI C6 BLACK & WHITE

Folosindu-se de culori si materiale inedite si expresive, CITROËN reinventeaza coduri si uimeste audienta prin 2 concept car-uri surprinzatoare: C3 Red Block si C6 Black & White.