SPECTACOL DE LUMINI LA LANSAREA NOULUI CITROËN C4 IN ROMANIA

Joi seara, in prezenta a peste 350 de invitati, a fost lansat oficial in Romania noul CITROËN C4, model care poate fi testat in acest weekend, 5 – 6 februarie, in cadrul operatiunii de Porti Deschise, in toate showroom-urile Citroën din tara.

Razvan si Dani, prezentatorii emisiunii „Neatza cu Razvan si Dani” la Antena 1, Andreea Patrascu, actrita in serialul „Iubire si onoare” difuzat de Acasa TV, Dana Rogoz si Laura Cosoi, protagonistele serialului „Mostenirea” de la PRO TV, membrii trupei HI-Q – Dana Nalbaru, Florin Grozea si Mihai Sturzu, si alti peste 350 de invitati speciali au fost prezenti, joi seara, la lansarea oficiala a noului Citroën C4 in Romania.

Disponibil in trei niveluri de echipare, denumite sugestiv Attraction, Seduction si Exclusive, noul CITROËN C4 prezinta numeroase atuuri, uimind prin inovatiile sale si dotarile unice la bord din segmentul sau. In februarie, noul C4 poate fi comandat incepand de la un pret special de lansare: 12.990 euro (cu TVA inclus), pentru versiunea de motorizare 1,4 VTi 95 CP, nivel de echipare Attraction care include in echiparea standard – aer conditionat, radio CD MP3, conexiune USB si Bluetooth, computer de bord, cruise control, retrovizoare incalzite, ABS+AFU+EBD, airbag-uri frontale, laterale si cortina, roti 16 inch si proiectoare ceata cu functie “cornering”.

Noul CITROËN C4 este un vehicul modern, propunand ultimele solutii de mobilitate, o siguranta exceptionala, recompensata prin 5 stele in cadrul testelor EuroNCAP, un confort demn de clasa superioara, conceput in ideea de a reduce impactul negativ asupra mediului inconjurator, demers concretizat prin sistemul micro hibrid eHDi.

Noul CITROËN C4 poate fi testat in acest weekend, 5 – 6 februarie, in cadrul operatiunii Porti Deschise, la toti dealerii Citroën din tara.

[nggallery id=115]