PIRELLI S-A CLASAT PE LOCUL ÎNTÂI ÎN CADRUL STUDIULUI J.D. POWER

ROME, Georgia. Pirelli s-a clasat anul acesta pe locul întâi la categoria Performanţă/ Sport în Tire Satisfaction Index  în cadrul  studiului J.D. Power and Associates Tire Customer Satisfaction pe anul 2010. În cadrul acestui studiu Pirelli a obţinut un rezultat de 742 de puncte, cu 38 mai multe decât media segmentului de 704, o îmbunătăţire faţă de rezultatul din 2009.

Studiul care s-a bazat pe informaţii primite de la clienţi în legătură cu calitatea EO (echipamentului original) a anvelopelor, măsurând nivelele per totale de satisfacere a clienţilor în ceea ce priveşte unul dintre segmentele de produse cele mai populare – anvelopele ultra performante (UHP). Anvelopele Pirelli sunt adecvate vehiculelor de mare performanţă precum Aston Martin, Bentley, BMW, Ferrari, Lamborghini, Maserati, Mercedes Benz, Pagani şi Porsche, fiind alese de producătorii  US precum Ford – cu bine cunoscuta maşină de mare performanţă Mustang GT şi Chevrolet cu toate modelele sale noi Camaro SS, toţi aceştia bazându-se pe anvelopele Pirelli pentru o bună utilizare a maşinilor.

Studiul Original Equipment Tire Customer Satisfaction 2010 este realizat pe baza răspunsurilor oferite de aproape 30.000 de proprietari de maşini noi care au achiziţionat un vehicul model  2008 sau 2009. Studiul a fost realizat în perioada octombrie – decembrie 2009.

„Printr-o combinaţie de elemente tehnologice s-au eliminat compromisurile asociate anterior maşinilor sportive: performanţă şi comfort, accelerare şi frânare pe şosea şi pe trasee, manipularea în condiţiile unui traseu umed sau uscat”, a spus Tom Gravalos, Vice-Preşedinte al diviziei de Marketing Pirelli Tire America de Nord, Echipament Sporturi cu Motor & Original. „Pirelli s-a angajat să ofere o performanţă fără compromisuri, reducând în acelaşi timp impactul asupra mediului.”

Compania Pirelli Tire din America de Nord proiectează, produce şi comercializează anvelope pentru piaţa de echipamente originale şi de rezervă pentru vehicule normale de pasageri, comercializând şi distribuind în acelaşi timp anvelope şi pentru motociclete sau pentru sporturile cu motor. Având sediul în Rome, Georgia, compania Pirelli prin intermediul Sistemului Robotizat Modular Integrat  (MIRS) utilizează o tehnologie de ultimă generaţie pentru creearea de anvelope atât pentru piaţa internă, cât şi pentru export. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi www.us.pirelli.com.

Credit foto : Pirelli