“Polizia” zboara pe Stadionul Olimpic

Rider-ul australian de freestyle motocross Blake Williams a supus testelor o motocicleta italiana originala a politiei pe Stadionul Olimpic din Roma. Williams va participa la evenimentul de vineri in fata unei multimi de peste 50,000 de oameni, “casa” echipelor AS Roma si Lazio Roma, pe cel mai provocator traseu de FMX construit vreodata in Italia pentru cei mai buni atleti de freestyle motocross. Sa inceapa lupta gladiatorilor

 

 

Manevrabilitatea motocicletei este foarte buna desi in mod evident este prea grea pentru backflipuri si lucruri de genul,”a declarat atletul in varsta de 26 de ani zambind. “Suspensiile nu sunt facute pentru asta. Sunt fericit ca voi putea sa imi folosesc propria motocicleta de fresstyle in competitia de vineri dupa-amiaza.

 

 

Red Bull X-Fighters se va desfasura pentru a doua oara in istoria competitiei in Roma, pe 24 iunie 2011. In 2010 Dany Torres (ESP) a castigat pe Stadio Flaminio. Nate Adams s-a clasat pe pozitia a treia in Roma, pozitie care i-a fost suficienta pentru a se impune in clasamentul general.”Imi aduc aminte bine atmsofera,” a spus Adams. “Au fost 25,000 de fani si locul vibra.”

 

 

Numarul de spectatori se va dubla anul acesta. Vor fi 50,000 de spectatori pe Stadio Olympico, acesta fiind si unul din stadioanele pe care s-a desfasurat Campionatul Mondial de Fotbal din 1990

 

 

Motoarele de FMX vor fi ambalate in sase evenimente pe patru continente in acest an. Deja pilotii au zburat in fata Jumeirah Beach Residence in Dubai (UAE) si in capitala Braziliei. Dupa Roma, turul se va indrepta spre Madrid, Polonia si Australia.