Revista Dirt Bike Zone incheie primul sezon cu un nou numar

Mai putine curse în numarul opt (decembrie 2010 – ianuarie 2011) al Dirt Bike Zone, însa o mai mare atentie celor care se aliniaza la start. Cel mai nou numar al revistei Dirt Bike Zone îti dezvaluie care sunt secretele Andrei Goga, campioana nationala la enduro fete, cel putin atunci cand vine vorba despre competitii.

Ce ai face daca fiul tau ar manifesta aptitudini de pilot moto, înca dinainte de a merge la scoala? Doar în Dirt Bike Zone poti citi cum arata viata micului Andrei Filimon, vice-campion national la supermoto, clasa 65 cmc si ce eforturi fac parintii sai pentru a-i permite sa alerge pe circuite. Tot la capitolul supermoto, Sabin Zabarcencu a pus la punct un club special dedicat acestei discipline, The Gas Racers, prezentat în paginile revistei.

Redactorul Dragos Lula îti povesteste cum arata un Enduro Party la Deva, iar Cosmin Voicu te pune în tema cu editia numarul 33 a Dakarului. International Six Days Enduro si Roof of Africa sunt doua curse cu traditie atunci cand vine vorba de enduro, ambele gasindu-si loc în paginile revistei care îti spune ce se întampla dincolo de asfalt. Iar ca bonus, primesti o poveste despre doua concedii petrecute pe motociclete de enduro si supermoto.

Editia cu numarul 8 a revistei Dirt Bike Zone poate fi comandata pe print contra sumei de 26 de lei plus taxe postale la adresa [email protected]

sau o puteti citi AICI