Start pentru a sasea editie NISMO PLAYSTATION® GT ACADEMY

Nissan si Sony Computer Entertainment Europe au confirmat reluarea deja  consacratei competitii  NISMO PlayStation® GT Academy.  Calificarile online desfasurate pe Gran Turismo®6 PlayStation demareaza pe 21 aprilie.  

 

Renumita competitie isi extinde aria geografica de selectie a viitorilor sai campioni , care vor in 2014 nu doar din Europa, SUA, ci si  pe parcursul noii editii internationale GT Academy din Australia, India, Orientul Mijlociu si Tailanda.

 

La finalul celor 3 luni de pregatire intensiva –   Driver Development Programme, considerat drept unele dintre cele mai bune din lume, cei cinci campionai ai editiei GT Academy 2014 vor concura pentru premiul suprem : cursa de 24 de ore de la Dubai, din ianuarie 2015.

 8738759766_dc604da43e

Intre timp, primul castigator al programului devenit mondial, spaniolul Lucas Ordoñez, va face o demonstratie a talentului si performantelor dovedide deja in Campionatul Super GT din Japonia.

 

Atat Lucas, cat si castigatorul GT Academy 2012, belgianul Wolfgang Reip, vor concura vara in cursa de 24 de ore de la Le Mans, pe un model care a cucerit milioane de fani : Nissan ZEOD RC.