Supradoza de enduro in numarul trei al Dirt Bike Zone

Prima revista moto online din Romania iti propune o noua editie, dedicata in special enduristilor. De la Bisoca Extrem Enduro, la Enduro Panorama 2, de la etapa inaugurala a Campionatului Est European de Enduro, care a avut loc in Grecia la Salonic, la prima etapa a Campionatului European de Enduro, desfasurata in Franta, am umblat peste tot şi ne-am intors cu toba plină de povesti, dar si de analize, si nu medicale. Poti afla cum s-au descurcat primii enduristi romani in Campionatul European de Enduro, este vorba despre Sorina Sandu, Ervin Kovacs si Tudorel Cristea, dar si cum a aratat inceputul lunii mai pe circuitul de la Ciolpani.

Cover story-ul este dedicat peripetiilor echipei Vectra Racing la Raliul Tunisiei, incheiate cu un rezultat remarcabil: Marcel Butuza pe locul trei la clasa productie. Asta dupa ce doar o cutie de viteze năbădoaiasă a stat in calea victoriei lui Mani Gyenes la aceeasi clasa. Sarim la capitolul teste, unde ti-am pregatit o surpriza: doua motociclete incercate in premiera pentru Romania, ambele pilotate de doi Maestri ai Sportului: Florian Pop, Husqvarna TE 250 şi Peter Gagyi, BMW G 450 X. Ne-am dat, am adus si un pilot de teste, campionul Andras Elek si acum te putem informa cum se cuvine.

Tot nu am epuizat conţinutul numărului trei al DBZ. Mai avem şi dirt-track, un interviu cu Daniela Pexa (coechipiera Sorinei Sandu de la Romaniacs) şi un foarte interesant articol de opinie din partea lui Daniel Oţil, pe tema “Erzbergizarii” concursurilor de enduro de pe la noi.

Citeşte Dirt Bike Zone şi află ce se întâmplă dincolo de asfalt!

Revista este accesibila online in format flash si poate fi descarcata ca pdf de la adresa www.dirtbikezone.ro