Suzuki România organizează prima ediţie a “Suzuki Challenge” 2012

Suzuki este marca cu cea mai activă implicare în competiţiile de off-road din România în ultimii ani. În 2011 Suzuki România a organizat şi a sponsorizat trei etape Suzuki Challenge, a patra ediţie anuală a Suzuki Fest şi, nu în cele din urmă, a ocupat prima poziţie în clasamentul categoriei Standard din cadrul Campionatului de Off-Road al României.

 

În 2012, calendarul competiţiilor off-road demarează cu ocazia Cupei Suzuki Harghita Trophy. Acest eveniment este premergător campionatului naţional de off-road şi se va desfăşura în zilele de 21 şi 22 aprilie în zona Zetea, Comuna Subcetate, judetul Harghita.

 

 

Suzuki Challenge îşi face debutul în acest an pe data de 22 aprilie în ultima zi a evenimentului. Pe traseul de Trial din cadrul categoriei Standard, vor concura şi maşinile înscrise în Suzuki Challenge. La acest eveniment sportiv monomarcă sunt invitaţi toţi posesorii de Suzuki Samurai, Jimny sau Vitara. Frumuseţea Suzuki Challenge este că indiferent de clasarea în competiţie sau de cunoştinţele de pilotaj în off-road, fiecare participant ştie că va descoperi plăcerea de a conduce pe trasee care ridică nivelul adrenalinei şi care le oferă o şansă ideală de a se bucura pe deplin de abilităţile modelului Suzuki pe care îl posedă. Însrierile se fac pe www.suzuki.ro sau pe www.harghitaoffroadclub.ro

 

La sfârşitul probei ocupanţii primelor trei poziţii vor fi recompensaţi cu premii oferite de Suzuki România.