Revenire fantastica a lui Plato dupa teribilul accident de la Donington

 

In weekendul care tocmai s-a incheiat a avut loc etapa a doua a Campionatului Britanic de Turisme – BTCC. Jason Plato a iesit in decor si s-a rostogolit cu masina sa in a doua cursa. Dupa primele estimari se parea ca Plato nu va putea sa ia startul si in cea de-a treia dar echipa sa – RML a reusit sa repare in extremis Chevrolet Cruze-ul pe care Plato concureaza.

 

A fost uimitor. Puteai vedea pasiunea in ochii tuturor, unii chiar aveau lacrimi, inclusiv eu. ” a spus Plato. Revenit in cea de-a treia cursa acesta a reusit sa se claseze pe locul 6 la final, inaintea rivalului sau direct Matt Neal.

 

 

Am crezut ca va fi imposibil, dar echipa noastra RML nu a renuntat si s-a dedicat 110%. Faptul ca ambele noastre masini au terminat in puncte este o rasplata pentru munca grea pe care am depus-o in acest weekend, iar clasarea pe locul 6 a lui Jason va fi sarbatorita de catre noi toti, tinand cont de modul cum aratau lucrurile dupa cursa cu nr.2” a spus si Ron Underwood – Team Managerul RML.

 

Campionul in exercitiu a fost prins intr-un incident in cursa a doua alaturi de Liam Griffin ( Ford Focus) si Gordon Shedden ( Honda Civic). Desi s-a rostogolit de cateva ori la o viteza foarte mare, Plato a putut sa iasa din masina nevatamat. ” A fost un incident major – Cred ca ne-am rostogolit de trei ori. De indata ce am fost lovit nu am mai putut sa fac nimic. Nu mai este nevoie sa mentionez cat de frustrat m-am simtit, dar sunt ok” a mai adaugat Plato. Dupa o pana in prima cursa, accidentul din cea de-a doua si cele cinci puncte obtinute in cursa cu nr.3, Plato a pierdut locul 1 al clasamentului general si se afla acum pe locul 5.

2 thoughts on “Revenire fantastica a lui Plato dupa teribilul accident de la Donington”

    1. Exact, s-au rupt niste conducte si alte chestii, n-a mai avut frine, nimic.
      Norocos Plato de data asta, iar si mai uimitor ca i-au reparat cazanul in 2 ore sau cam asa, pentru cursa urmatoare.

Comments are closed.