Norbert Michelisz obtine victoria acasă in etapa de WTCC

Ieri după-amiază, Norbert Michelisz s-a impus in fata propriilor suporteri după ce a câștigat etapa de WTCC organizat în Ungaria de MOL Group. În fața a peste 35.000 de fani pasionați, pilotul şi-a putut demonstra atitudinea de competitor concurând împotriva campionului mondial José María López. Sponsorul său principal, Grupul MOL, lider internațional în domeniul petrolului şi gazelor, îl felicită pentru succesul obținut. Circuitul pe care a avut loc competitia este preferatul lui Norbert Michelisz datorită numeroaselor amintiri fericite cu care acesta il asociază. Următoarea cursă, care va avea loc la Nürburgring, va fi una dintre cele mai mari provocări ale sale. 

 

 

“Mă consider un om foarte norocos că am reușit să obțin o victorie în fața acestor oameni. Țin minte foarte bine anul 2012 când am câștigat pentru prima dată, şi nu puteam spera la nimic mai mult. Le mulțumesc tuturor celor implicați în realizarea acestei mașini fantastice – totul a decurs conform planului în a doua cursă. Am incercat din răsputeri să rămân concentrat. Nu m-am uitat în oglindă prea des, nu m-am uitat la panouri să văd câte tururi au rămas, însă atunci când am văzut că mai erau doar două, am realizat că sunt aproape de final. Eram foarte entuziasmat”, a declarat pilotul Norbert Michelisz.

foto: fiawtcc.com
foto: fiawtcc.com

“Grupul MOL dorește să îl felicite pe Norbert pentru victoria din runda sprijinita de MOL Group şi suntem încântați că îl putem sustine, pentru ca este unul dintre cei mai buni piloți de la nivelul WTCC. Ieri, Norbert a demonstrat încă o dată că poate ține piept concurenților săi prin curaj, disciplină şi ambiție. Capacitatea de a rămâne concentrat, precum şi de a-i înfrunta pe concurenții săi reprezintă cheia succesului, la fel ca şi în industria de petrol şi gaze în care operează Grupul MOL. Ca şi până acum, îi vom oferi lui Norbert sprijinul deplin pentru a-şi atinge obiectivele arătând cea mai bună performanță pe pistă – fie în Ungaria, fie în Germania”, a declarat Dominic Köfner, Vice Președinte Corporate Communications la nivelul Grupului MOLWTCC câștigă din ce în ce mai multă popularitate în Ungaria, iar Grupul MOL şi-a extins constant implicarea în activitatea sportivă. Compania a susținut runda WTCC din Ungaria în calitate de sponsor principal, furnizând carburanți pentru întreaga serie de evenimente WTCC prin intermediul companiei membre Panta Distribuzione S.p.A.

 

În următoarele două săptămâni, pilotul trebuie să se axeze pe viitoarea provocare care va avea loc la Nürburgring pentru a concura şi încheia cursa în rândul celor mai buni. Cu ambiție, disciplină şi sprijinul sponsorului său, Grupul MOL, se va provoca pe sine însuși şi își va îmbunătăți rezultatele. Norbert Michelisz şi Grupul MOL urmează același traseu: începând din Ungaria şi dezvoltându-se constant pentru a concura la nivel internațional.