Chris Patterson este noul copilot al lui Peter Solberg

Decizia a fost luata ieri si noul copilot este Chris Patterson in varsta de 41 de ani. Acesta a debutat ca si copilot in 1998 si a fost alaturi de mai multi piloti, printre care Nasser Al- Attiyah si Kris Meeke in ultimii ani. Este de cinci ori campion al Orientului Mijlociu si de Est si a castigat in 2006 P-WRC.

Petter Solberg: Sunt foarte fericit pentru ca noul meu copilot este Chris si sunt increzator ca vom colabora bine ca echipa. Am efectuat un test dur ieri si Chris s-a descurcat perfect pe durata testului. Are o bogata experienta in copilotaj si asta e important pentru mine. Stiu ca Bulgaria va fi o provocare, dar suntem mai mult decat pregatiti pentru raliul de acolo si dornici sa luptam pentru locurile din varful clasamenteului.”


Chris Patterson: Este o sarcina importanta sa ti se propuna sa inlocuiesti un copilot ca Phil Mills, dar cand propunerea a venit ieri din partea lui Petter dupa test, stiam ca trebuie sa accept. Am fost copilot timp de 12 ani si sper ca experienta mea ma va ajuta acum, pentru ca primul raliu urmeaza peste cateva zile. Abia astept, sunt 110% pregatit pentru aceasta provocare!”

Noua echipa va debuta in  aceasta saptamana cu teste in Bulgaria unde vor participa si la etapa  din Campionatul Mondial de Raliuri, pe 8-11 iulie .

sursa&photo : PeterSolberg.com