Mads Ostberg si Adapta Motorsport vor participa in sezonul 2011 al WRC

Echipa Adapta Motorsport a confirmat colaborarea pe care o va avea cu cei de la M-Sport pentru sezonul 2011 al WRC, sezon in care Mads Ostberg va pilota un Ford Fiesta RS WRC . Norvegianul in varsta de 23 ani a concurat in 2010 pe un Ford Fiesta S 2000 ( masina care sta la baza viitorului world rally car) la doua etape de campionat mondial, respectiv Franta si Germania. Copilotul lui Mads Ostberg va fi suedezul Jonas Andersson . Restul detaliilor urmeaza sa fie puse la punct, insa este sigura participarea in 2011 iar debutul va avea loc la Raliul Suediei in perioada 11-13 februarie  .

Mads Østberg a declarat: “ M-am simtit foarte bine pilotand Fordul Fiesta S2000 in Franta si Germania si sunt foarte bucuros ca mi s-a acordat increderea de a pilota un Fiesta WRC in urmatorul sezon. Stiu ca viitorul sezon va fi unul foarte greu insa ma simt norocos pentru faptul ca am reusit sa punem la punct un astfel de program intre M-Sport si Adapta . Nu am o experienta prea mare in colaborarea cu echipe mari precum M-Sport insa acestia sunt foarte profesionisti si bine intentionati . Sunt incantat de noul contract si d-abia astept sezonul urmator .

Directorul Adapta Motorsport , Morten Østberg a declarat: ” Acesta este un pas logic pentru Mads pentru 2011 . Am ramas cu o impresie placuta dupa participarea lui in Franta pe un Fiesta S 2000 si suntem nerabdatori sa dezvoltam colaborarea echipei noastre cu cei de la M-Sport . “

Managerul M-Sport, Malcolm Wilson said: ” Este o mare placere sa-i primim din 2011 in familia M-Sport pe Mads, Jonas si echipa Adapta . Mads si Jonas s-au adaptat foarte bine in intreaga echipa M-Sport in  Germania si cu noile reglementari FIA de la anul , am considerat ca aceasta este urmatoarea etapa in cariera lui Mads . ”