OFICIAL: Mads Ostberg a semnat cu M-Sport (Ford) – video

 

Vestile bune continua sa soseasca astazi din partea celor de la M-Sport. Astfel, dupa ce au anuntat in cursul diminetii semnarea contractului de sponsorizare pentru sezonul 2013 al WRC cu cei din Qatar, pe siteul M-Sport a mai fost postat un nou comunicat din presa prin care este oficializat faptul ca Mads Ostberg si Jonas Andersson au semnat un contract pentru cele 13 etape alaturi de Qatar M-Sport World Rally Team.

 

Desi are doar 25 de ani, Ostberg se afla pe probele Campionatului Mondial de Raliuri inca din anul 2006. Pana in prezent el a semnat 15 victorii de proba speciala si a castigat 1 raliu, anul acesta. Mads a incheiat sezonul pe locul patru, la doar cinci puncte in spatele lui J.M. Latvala.

 

Performantele lui Mads din acest sezon sunt impresionante. Intotdeauna a fost un pilot rapid, dar progresia pe care a facut-o pe asfalt si maturitatea pe care a demonstrat-o in acest sezon, dovedesc faptul ca este pregatit pentru urmatorul pas important in cariera sa.a spus Malcolm Willson, Directorul M-Sport.

 

Sunt foarte fericit pentru ca am fost ales sa fac parte din echipa. Concuram pe aceasta masina de peste 2 ani, cunoastem echipa, astfel ca nu vor fi prea multe schimbari pentru noi. Sezonul 2013 va fi o provocare foarte mare si d-abia astept sa ma intorc din nou in spatele volanului si sa incep sa testez cu echipa. Am avut multe vise de-a lungul carierei mele dar cu siguranta aceasta este cel mai mare. O sa dau tot ce am mai buna adaugat si Mads Ostberg.