Solberg Extreme MotorShow – Telenor Arena – 25 – 27 Noiembrie 2010

Starurile Campionatului Mondial de Raliuri ( WRC) retrase sau inca in activitate vor participa in acest weekend la evenimentul Solberg Extreme MotorShow organizat in Norvegia . Pentru a doua oara, cei doi frati, Petter si Hening vor organiza aceasta demonstratie . Din nou stadionul va fi acoperit cu asfalt, vor fi construite saritori si isi vor invita toti prietenii la distractie .  Daca in 2009 evenimentul s-a desfasurat de-a lungul unei singure zile (sambata) in 2010 acesta va dura trei zile !

Weekendul incendiar va incepe joi cu o cursa de karturi la care vor participa aproximativ 90 de echipe formate din angajatii mai multor firme din Norvegia , finala urmand sa se desfasoare sambata in cadrul evenimentului propriu-zis pe Telenor Arena .

Show-ul propriu zis va avea doua categorii : cel mai rapid pilot si cel mai spectaculos . Calificarile vor avea loc vineri iar finalele sambata , zi care se anunta a fi una maraton . Partea secunda a zilei de sambata va fi compusa doar din demonstratii si show .

Piloti confirmati : Mikko Hirvonen, gigi Galli, Tommi Makinen , Dani Sordo si Juha Kankunen.

Armin Scwarz va face deplasarea alaturi de trei dintre masinile sale : legendarul Audi Quatro S1 si doua modele Lancia din anii ` 80. Doi campioni ai driftului din campionatul D1 – Japonia vor fi si ei prezenti.

Website oficial : Solbertmotorshow.no