Raliul Aradului – Primul macadam al sezonului

Ne despart cateva ore de debutul celei de a treia etape a Campionatului National de Raliuri Dunlop, Raliul Aradului KIA, etapa ce va debuta in aceasta seara in fata primariei Arad incepand cu orele 20. Pilotii si cei prezenti vor avea parte de un spectacol pirotehnic, urmand ca apoi sa aiba loc sesiunea de autografe si startul festiv.

Ziua de vineri va debuta la Chesint, acolo unde va avea loc sesiunea de shakedown, ocazie cu care echipajele vor face ultimele setari pentru cele 9 probe special ale raliului, Aradul fiind prima etapa din acest sezon care se va desfasura pe macadam.

 

Manu Mihalache: “Suntem de ieri la Arad si am parcurs probele in regim de recunoastere, iar in aceasta seara va asteptam la Primaria Arad pentru sesiunea de autografe si start  festiv. Am reusit sa facem o revizie completa a masinii dupa episodul Cluj si am pornit optimisti catre aceasta prima etapa de macadam a sezonului 2018. Ne dorim sa fim eficienti in primul rand, dar ne dorim sa facem si spectacol, nu de alta dar asa ne-am obisnuit fanii in toti anii de cand participam la curse 🙂 .”

 

Jancsi Soos: “Sunt pentru prima oara la Raliul Aradului si am gasit probe de calitate si spectaculoase, cu doua mici exceptii unde am intalnit o suprafata ceva mai dura. Suntem pregatiti, va fi fun si va asteptam in numar cat mai mare pe probe.

 

In sezonul 2018, echipajul Manu Mihalache – Jancsi Soos este sustinut de NGK, ProX, Gatmo Motorsport si M2Service.