Rares Fetean a castigat etapa a treia a Dunlop Rally Artist

 

Pentru runda a treia a concursului nostru Dunlop Rally Artist am tinut cont de cateva sugestii primite la primele doua etape. Concret, atat membrii juriului cat si vizitatorii au votat strict fotografiile, acestea fiind numerotate de la 1-12, numele concurentilor nefiind publice in aceasta faza. Castigatorul acestei etape este Rares Fetean si el va beneficia la Raliul Argesului de pachetul Dunlop Rally Guest.

 

Clasament etapa a treia :

Foto 4 – Rares Fetean – 52 p

Foto 9 – Stefan Bejenaru – 47 p

Foto 2 – Marius Contiu – 44.5 p

Foto 8 – Robb Kulcsar – 44.5 p

Foto 12 – László Róbert – 43 p

Foto 3 – Dan Terea – 38.5 p

Foto 5 – Fulop Szilard – 38 p

Foto 7 – Ramona Francean – 35.5 p

Foto 1 – Iulia Bologa – 34.5 p

Foto 6 – Lorand Orban – 34.5 p

Foto 11 – Dan Alexandru Wekerle – 31 p

Foto 10 – Vali Vasiliu – 30 p

 

[nggallery id=174]

 

 

5 thoughts on “Rares Fetean a castigat etapa a treia a Dunlop Rally Artist”

  1. In primul rand as vrea sa felicit pe toti colegii concurenti si pe Rares Fetean ca a castigat etapa,luand in cont si faptul ca data trecuta la etapa de la Mures a iesit ultimul. Daca se poate, eu as propune doua lucruri nu prea mari. In primul rand, crearea unei galerii dupa incheierea unei etape , unde fotografiile candidate la etapa respectiva ar fi prezente dupa locurile obtinute cu un mic titlu, care sa contina numele concurentului si eventual titlui fotografiei, daca concurentul a dat si titlu. Cred ca acest lucru meritam cu totii, diferentele dintre fotografii fiind foarte mici, lucru care se vede si la punctaj. Al doilea lucru este un amanunt marunt: in saptamana votarii a fotografiei etapei, eu as dori daca pozele ar avea asa-zisul numar de concurs sub ele, pentru o mai usoara identificare, pentru fanii concurentilor care da like pe poza respectiva.

    1. Multumim pentru feedback. O sa tinem cont si de aceste sugestii intrucat nu reprezinta un efort deosebit din partea noastra.

  2. Va rog frumos sa-mi corectati numele la poza mea, vazand ca ati respectat punctuatiile la numele concurentului Fülöp Szilárd, si in plus a fost sesizat corectarea numelui unui concurent Stefan Bejenaru, dar pe fotografia lui este scris Stefan Bajenaru. Cu stima László Róbert.

Comments are closed.