Lucien Hora alearga in Raliul Argesului cu Lola F3000 99/50 Cosworth

LOLA

Lucien Hora va pilota in Raliul Argesului masina Lola F3000 99/50 Cosworth cu care va lua startul in  Campionatul National de Viteza în Coasta Dunlop 2010. Acest model a confirmat deja pe traseele din Europa si in campionatul Italiei, masina trecand prin mainile unor piloti de prima mana ai Italiei, precum Denny Zardo, campion in 2008 in Italia, Christian Merli sau Luigi Bruccoleri.

Fisa Tehnica Lola 99/50:
Greutate: 568 Kg
Roti: 11″ fata, 16″ spate
Cutie de viteze: secventiala cu 5 trepte
Motor: Cosworth V8
Cilindree: 3000 cmc
Putere Maxima: 498 CP

Colegul de echipa al lui Luci Hora va fi in acest an Christian Nistoran, care va alerga pe Mitsubishi EVO Lancer VI. Mentionam ca până la revenirea la forma fizica binecunoscută, sportivul Mircea PADUREAN este in continuare inclus in echipa UCM Sport asigurand suportul tehnic pentru colegii sai in sezonul competitional 2010.

Raliul Argesului – www.raliulargesului.com
Raliul Argesului se va desfasura in perioada 7-9 mai 2010 la Pitesti si, dupa o pauza de 9 ani, va avea probele speciale de concurs pe Transfagarasan.
Raliul este organizat de Hatters Motorsport cu sprijinul Consiliului Judetean Arges, al Primariei Municipiului Pitesti si al Directiei Judetene pentru Sport Arges si este sustinut de Honda prin Valahia Investment, Hotel Muntenia, Hotel Victoria, Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges, Pelind Family, Ramycom service, clubul Pink, cabana Capra, Wings Team, My Wash.
Evenimentul este prezentat de GSP TV si se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.