Honda si Raliul Argesului 2010 au grija de mediu!

Sponsor al Raliului Argeşului, partenerul Honda din Piteşti, Valahia Investment, arată adevăratul spirit responsabil al Honda în etapa din acest an, printr-o acţiune de plantare de copaci, care vor compensa emisiile de CO2 din timpul raliului. Cu acest prilej, Valahia Investment transmite îndemnul la responsabilitate faţă de mediul înconjurător, susţinand totodată sportivitatea pentru care marca este recunoscută la nivel internaţional.

Aceasta implicare locală într-o etapă clasică de raliu, este premergatoare etapei 2010 a competiţiei naţionale Eco, organizată de Honda Trading România în data de 15 Mai – Honda GreenChallenge – o competiţie ce promovează preocuparea pentru un stil de condus cu impact minim asupra mediului, precum şi excelenta tehnologie Honda.

Producător cu tradiţie al vehiculelor hibrid, Honda lansează, tot săptămâna viitoare, in România, un model hibrid sport – Honda CR‑Z, primul de acest fel din lume. Honda a fost întodeauna renumită prin filosofia inovatoare, fie că este vorba de motorsport, fie de tehnologii ce acordă o atenţie specială protecţiei mediului. Astfel, brandul îşi respectă promisiunea îmbinând creativitatea şi tehnologia de ultima oră, dezvoltând produse de mobilitate avansată, incluzând vehicule cu hidrogen care emit apa în loc de noxe, cum este cazul Honda FCX Calrity.

Raliul Argesului – www.raliulargesului.com
Raliul Argesului se va desfasura in perioada 7-9 mai 2010 la Pitesti si, dupa o pauza de 9 ani, va avea probele speciale de concurs pe Transfagarasan.
Raliul este organizat de Hatters Motorsport cu sprijinul Consiliului Judetean Arges, al Primariei Municipiului Pitesti si al Directiei Judetene pentru Sport Arges si este sustinut de Honda prin Valahia Investment, Hotel Muntenia, Hotel Victoria, Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges, Pelind Family, Ramycom service, clubul Pink, cabana Capra, Wings Team, My Wash.
Evenimentul este prezentat de GSP TV si se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.