Azi ma simt ca Vettel

… Sa mori tu ca te simti ca Vettel! Te-ai dat si tu cu o Ibiza prin padure la Teliu si gata, te crezi Vettel. Ai urcat pe podium la o categorie unde s-au dat doar doi concurenti si acum dintr-o data simti ce simte Vettel. Interesant, nu crezi?

 

Astia ca tine, astia imi plac. Tipic pentru un roman. Sa ricoseze mingea din tine in poarta, sa ajungi sa joci cu o echipa din afara si sa te vezi egalul lui Messi. Dupa ce ca nu-i  ajungi nici la ultimul deget lui Titi Aur care a fost al 155-lea intr-un raliu de mondial, brusc sari direct la comparatii mistice. Si fara nicio jena te compari cu un tip care la varsta la care tu de abia reuseai sa dai a cincea in Dacia lui unchiu-tau, el castiga pentru a doua oara Campionatul Mondial de Formula1.

 

O alta disciplina despre care ne place sa vorbim. Formula1. Sportul despre care nu stim nimic decat fetele celor care piloteaza si stirile reclama. Dar ne dam cu parerea tot timpul.  Stim noi cum Villeneuve este un tip inteligent, cum Webber e un expirat sau cum Button e mai bun decat Hamilton.

 

 

Lasa-ma sa ghicesc. Esti fan Senna, il consideri cel mai bun pilot din toate timpurile.  Acum iti place de Vettel pentru ca simti ca ii calca pe urme. Te-a uns pe suflet cand ai vazut ca si Vettel a reusit sa termine pe podium o cursa cu probleme grave la cutie. Si ti-ai spus “ Asta e modelul meu. Asta e un campion adevarat. Si despre mine vreau sa se spuna ca sunt un fel de Vettel. Ca sunt rapid in orice conditii, oricat de deteriorat este materialul de concurs.

 

Dar nimic din toate astea nu conteaza. Pentru ca tu te simti ca Vettel…

 

Da, tipule, ma simt ca Vettel in cursa din Brazilia. Deci nu ca un campion. Ci ca o marioneta. Adica ma simt prost, foarte prost. Vad cum rezultatele sportive nu mai reprezinta un scop. Sunt doar un mijloc pentru a ajunge reclama. Mai rau, rezultatele sportive sunt contrafacute ca sa dea bine in PR. Din pacate simt ca voi adera la curentul care pune imaginea mai presus de sport. Deci cum ziceam, ma simt ca Vettel cand zicea ca se simte ca Senna in ’91 ( desi stia ca nu are probleme la cutie si doar reproducea ce s-a stabilit la sedinta cu oamenii de PR inainte de cursa ).

 

Adica ma simt aiurea!     

5 thoughts on “Azi ma simt ca Vettel”

  1. pauza asta competitionala nu-ti prieste mitrasca. du-te, inchide un paraul rece, ceva, si da-te ca sa-ti revii. te asteptam anul viitor,am auzit ca pregatesti o super masina cu care o sa-i rupi fasul lui andronic.

  2. Nu apar like-urile toate care sunt pe facebook si uneori nu postati/nuapar comentariile!

Comments are closed.