Gala Campionilor Federației Române de Motociclism

Federația Română de Motociclism își va premia campionii în cadrul unei gale în care vor fi înmânate și titlurile pentru campionii est-europeni. Evenimentul va avea loc în această sâmbătă, începând cu ora 18:00, în clubul Vision din Olimp, printre sportivii laureați aflându-se Emanuel Gyenes, câștigător al Raliului Dakar, clasa Marathon, Robert Mureșan, primul român care a punctat în Campionatul Mondial de SuperSport,  George Cabăl, campion est-european de motocross MX2, Sorina Sandu, ocupantă a locului 10 în Campionatul Mondial de Enduro.

 

La finalul unui an în care sportivii români au reușit să obțină performanțe atât pe plan european, cât și pe plan mondial, Federația Română de Motociclism vă invită la Gala Campionilor. Ceremonia va începe la ora 18.00, în club Vision din Olimp, și va fi transmisă live pe media fațada Cocor din București. La Gala F.R.M., pe lista invitaților de onoare se află domnii Vicenzo Mazzi, președintele Uniunii Europene de Motociclism, Wolgang Srb, directorul Comisiei de Motocros al Federației Internaționale de Motociclism, și Bogdan Nikolov, președintele Uniunii Balcanice de Motociclism.

 

La eveniment pot participa și fani ai sportului cu motor, accesul făcându-se pe baza unui bilet de intrare a cărui valoare este de 11 euro (în această sumă intră și prezența la cocktailul programat la ora 20:30 și la accesul la cabaret programat la ora 22:00). Dress cod – black tie.