Visele lui Adi Raspopa merg mai departe

Echipa organizatorica pe care pilotul de raliuri Adrian Răspopa a construit-o in mai mult  de un deceniu de competitii sportive implementate la cel mai inalt nivel, se reuneste in acest weekend pentru a da viata unui eveniment ciclistic desfasurat in premiera in Judetul Bacau.

Gentlemen’s Bacău Tour 2021, competiție organizată de ACS Rally Spirit, în colaborare cu Federația Română de Ciclism și Road Grand Tour, propune pasionaților de pedalat o ultimă competiție de ciclism pentru acest an – un contratimp pe echipe pe un traseu se însumează 160 de kilometri.

Ediția din acest an din Gentlemen’s Bacău Tour va promova ideea de echipă. Cursa reprezintă un contratimp pe echipe (acestea pot fi mixte și pot avea minimum 4 rutieri), iar traseul va însuma un total de aproximativ 160 de km. Scopul acesteia este de a aduce împreună în același loc iubitorii ciclismului și de a pune în prim-plan voia bună și distracția pe bicicletă. Startul se va da din fața Hotelului Perla din Slănic Moldova, Bacău, sâmbătă 9 octombrie, la ora 9 dimineața.

Comunitatea de cicliști din județul Bacău își dorește un nou campion în acest sport, așa că, în 2021, Consiliul Județean Bacău a susținut 3 competiții. Două dintre ele s-au disputat și au fost apreciate de o țară întreagă: Turul Colinelor (12-13 iunie) și Drumul Eroilor (21-22 august). Ultima va reprezenta o defilare a echipelor prin județ: Gentlemen’s Bacău Tour, și va avea loc pe 9 octombrie.

Pentru a motiva mai mult iubitorii de pedalat din Bacău să ia parte la acest eveniment, nu se va percepe taxă de înscriere pentru cei ce locuiesc în județ.

Partenerii principali ai competiției sunt Consiliul Județean Bacău, Primăria Slănic Moldova, Primăria Zemeș, Road Grand Tour și Federația Română de Ciclism. Sponsorii principali sunt Dedeman, Fiald, Skoda România. Parteneri tehnici: 4F, Gironap si Aqua Carpatica.

Pentru mai multe informații legate de înscriere, traseu, categorii și programul cursei, vă invităm să accesați – https://www.roadgrandtour.ro/cursa/2021-gentlemans-race.”

Ofiter de presa: Andreea Dima