Publicitate

Patru participanti la tombola organizata de “Echipa MotecX” la Raliul Argesului vor sta in dreapta pilotilor echipei Napoca Rally Academy la shake-down-ul oficial inaintea Raliul Targu Mures, etapa a treia din Campionatul National de Raliuri Dunlop.

Zoltan Szasz va sta in dreapta lui Tempesta, Mihai Duma va fi copilotul lui Bogdan Marisca, Stefan Baltat va experimenta senzatiile dintr-o masina de raliu alaturi de Danny Ungur, iar Alin Marin ii va dicta lui Vlad Cosma la shakedown-ul oficial de dinaintea Raliului Targu Mures. Toti cei patru au participat la tombola organizat de MotecX, sponsor al echipei Napoca Rally Academy, la Raliul Argesului.

Aflata deja la a doua actiune de acest gen, „Tombola MotecX” se va organiza si cu ocazia etapei de la Targu Mures. La fiecare etapa a Campionaului National de Raliuri al Romaniei, Transilvania Motor Sport, unic importator in Romania al produselor marca MotecX, organizeaza o tombola cu premii. Patru norocosi vor castiga castiga dreptul de a trai senzatiile dintr-o masina de raliu alaturi de pilotii Napoca Rally Academy la shake-downul din etapa urmatoare. „Este modul cel mai frumos de a-i rasplati pe cei care participa la aceasta tombola. In plus, simtind pe viu care sunt senzatiile intr-o masina de curse isi vor da seama cat de mare trebuie sa fie increderea celor din echipa Napoca Rally Academy in produsele MotecX atunci cand au decis sa le foloseasca”, a spus Mihai Stoica, directorul comercial Transilvania Motorsport SRL, importatorul unic al produselor MotecX in Romania.

Comentarii

comentarii

Publicitate

Motorsportnews.ro