ADRIAN RASPOPA SI COSMIN DIACU VOR FI SUSTINUTI DE UN NOU PARTENER

Dupa ce s-au impus in primele doua etape ale editiei din acest sezon al Campionatului National de Raliuri, Adrian Raspopa si Cosmin Diacu au fost nevoiti sa absenteze de la Raliul Aradului din cauza dificultatilor financiare. Incepand cu Danube Delta Rally, etapa programata la sfarsitul acestei saptamani, echipajului bacauan i s-a alaturat un nou partener, Phoenix-Group Bacau.

 

Aflat pe primul loc in clasamentul rezervat automobilelor cu 2 Roti Motrice, desi a absentat la etapa anterioara, Adrian Raspopa va aborda optimist si relaxat cea de-a patra runda din campionat, Danube Delta Rally, programata in acest weekend pe probele speciale din jud. Tulcea.

 

Conform regulamentului N-1 de anul acesta, noi ne-am jucat asul din maneca la Raliul Aradului, astfel ca trebuie sa participam la restul etapelor ramase pentru a putea spera la un nou titlu de campioni. Din fericire, incepand cu etapa aceasta, ni se alatura un nou partener, Phoenix-Group Bacau, un trust de constructii care este o mai veche cunostinta de-a noastra. Chiar daca parteneriatul se rezuma momentan pentru etapele de la Tulcea si Moinesti, eu sunt optimist si sper ca rezultatele obtinute sa-i motiveze pe noii nostri parteneri sa ne sprijine si in continuarea spus Adi Raspopa.

 

Concentrat in acelasi timp si pe pregatirile pentru Raliul Moldovei Moinesti, urmatoarea etapa din Campionatul National de Raliuri, competitie pe care o organizeaza in calitate de presedinte al ACS Rally Spirit, Adrian Raspopa spera ca la Tulcea sa se debaraseze de grijile specifice unei astfel de activitati.

Adi Raspopa@RSB2016

Masina a suferit o revizie mai serioasa dupa etapa de la Sibiu astfel ca, daca vom fi feriti de probleme tehnice, sper sa-mi pot gasi linistea si relaxarea necesara pentru Danube Delta Rally. Vreau ca aceasta runda sa fie una relaxanta si, in acelasi timp, o modalitate de incarcare a bateriilor pentru volumul de munca ce ne asteapta la organizarea Raliului Moldovei Moinesti 2016a mai adaugat Adrian Raspopa.

 

Daca in 2013, Adrian Raspopa obtinea la Danube Delta Rally prima victorie la bordul Citroen-ului DS3 R3, anul trecut el a fost nevoit sa abandoneze din cauza unor probleme tehnice. „Sper ca vremea sa tina cu noi, sa ajungem cu bine la final si sa uitam rezultatul mai putin placut de anul treut. Nu sunt intr-o pozitie comoda, mai ales ca am fost egalati la puncte de colegul nostru Adrian Teslovan, astfel incat vreau sa obtinem maximul de puncte la Tulcea. Incepand cu aceasta etapa, de pregatirea masinii lui Catalin Grigoriu, fostul meu copilot, se vor ocupa cei de la Colina Motorsport, astfel incat vom redeveni si din acest punct de vedere colegi. Bineinteles, ca de fiecare data, il voi ajuta cu tot ce pot pentru ca el sa obtina un rezultat cat mai bun in calitate de pilota mai declarat Adrian Raspopa inainte de plecarea spre Tulcea.

 

Adrian Raspopa si Cosmin Diacu vor fi sustinuti la startul in Danube Delta Rally de partenerii prinicipali Phoenix-Group Bacau, Turbo Car Serv Brasov, Comfert/Origin Enterprise, Electropower Systems cat si de partenerul tehnic GoPro prin xtremvideo.ro.