Publicitate

Dupa cum ati aflat saptamana trecuta, vom avea un nou concurs, Michelin Rally Challenge. In aceasta saptamana, 02-08 aprilie se vor face inscrierile pentru prima etapa. Asteptam fotografiile voastre pe adresa [email protected] .

 

Daca detii un telefon mobil cu camera,  o camera foto de amatori sau profesionala, tot ce trebuie sa faci este o simpla fotografie cu sigla Michelin de pe o masina din CNR, combinezonul unui pilot, banner etc. prin care sa dovedesti ca esti fan al raliurilor.

 

Din dorinta de a simplifica cat mai mult lucrurile si a va fi cat mai la indemana acest concurs am decis ca fotografia care va obtine cele mai multe Like-uri va fi declarata castigatoare. Asa ca tot ce aveti de facut este sa faci o fotografie pe care sa ne-o trimiti si sa o arati prietenilor pentru ca acestia sa te voteze si sa obtii cel mai mare numar de Like-uri pentru a ne lua premiile.

 

Premiile puse in joc sunt si ele foarte atractive. Astfel, Imaginea Etapei, declarata castigatoare in urma votului vostru, va primi un ceas de mana Michelin iar la final vom organiza o tragere la sorti cu toate fotografiile primite de-a lungul celor 8 etape, iar castigatorul va primi un aparat foto DSLR  Nikon D 5100 + obiectiv !

 

REGULAMENT MICHELIN RALLY CHALLENGE

 

Comentarii

comentarii

Publicitate

Motorsportnews.ro