Start in Michelin Rally Challenge

Incepe Campionatul National de Raliuri si pentru ca voi spectatorii reprezentati un factor important in acest domeniu, ne-am gandit sa venim in sprijinul vostru! Incepand cu acest nou sezon, Motorsportnews.ro si Michelin  va provoaca  la concurs, doar ca anul acesta va fi mult mai usor pentru voi.

 

Daca detii un telefon mobil cu camera,  o camera foto de amatori sau profesionala, tot ce trebuie sa faci este o simpla fotografie cu sigla Michelin de pe o masina din CNR, combinezonul unui pilot, banner etc. prin care sa dovedesti ca esti fan al raliurilor.

 

Din dorinta de a simplifica cat mai mult lucrurile si a va fi cat mai la indemana acest concurs am decis ca fotografia care va obtine cele mai multe Like-uri va fi declarata castigatoare. Asa ca tot ce aveti de facut este sa faci o fotografie pe care sa ne-o trimiti si sa o arati prietenilor pentru ca acestia sa te voteze si sa obtii cel mai mare numar de Like-uri pentru a ne lua premiile.

 

 

 

Premiile puse in joc sunt si ele foarte atractive. Astfel, Imaginea Etapei, declarata castigatoare in urma votului vostru, va primi un ceas de mana Michelin iar la final vom organiza o tragere la sorti cu toate fotografiile primite de-a lungul celor 8 etape, iar castigatorul va primi un aparat foto DSLR  Nikon D 5100 + obiectiv !

 

Cu aceasta ocazie dorim sa multumim tuturor participantilor de anul trecut la concursul organizat de noi, membrilor  juriului si tuturor cei care ne-a sprijinit in 2011.

 

Tot mecanismul il poti afla din regulamentul concursului de mai jos.

 

REGULAMENT MICHELIN RALLY CHALLENGE

 

2 thoughts on “Start in Michelin Rally Challenge”

  1. daca nu am prevazut in regulament ca este interzisa editarea, evident o puteti modifica dupa bunul plac. succes

Comments are closed.