Pro-X, sustinator constant al valorilor sportului

Pro-X, sustinator constant al valorilor sportului, incearca sa transfere imaginea recent lansatei embleme: “Numarul 1 in Romania”, in zona unui eveniment sportiv de mare anvergura: “Cotnari Rally Iasi”.

numarul-1-in-ro

Dan Daniliuc, General Manager Pro-X:Au trecut mai bine de 3 ani de cand Pro-X a urcat, cu tot cu bagaje, in nava amiral a raliurilor din Romania, sustinand echipaje, dar si competitii. Si cand spun ca a urcat cu tot cu bagaje, ma refer la principiile care au stat la baza unui proiect care astazi si-a castigat, nu usor, dreptul de a se prezenta cu o noua emblema: “Numarul 1 in Romania”. Sunt convins ca am atins astfel, un nivel, care nu mai permite competitorilor nostri sa ne copieze.

Suntem onorati sa fim parteneri principali ai unui eveniment, care pune in lumina un sport spectaculos, practicat de oameni de mare caracter, dar si cu o putere interioara de invidiat. Recunosc, ne-am inspirat din aceasta competitie, in incercarea noastra de a deveni cei mai buni. Suntem convinsi ca vor fi trei zile memorabile, atat pentru spectatorii care vor veni in numar mare, cat si pentru competitori.