Alegeri FRAS 2010: Sesizare Dacian Banca

Catre Comisia Electorala,

Dupa sesizarea facuta in data de 01/12/2010, in care semnalam deficiente legate de alegerile din 04/12/2010 (la care nu am primit un raspuns pana acum), va sesizez mai multe incalcari la Statut legate de organizarea Alegerilor si de urmarire a procedurilor prevazute in Statut :

– Ordinea de zi din partea Consiliului Federeal aparatuta in 21/10/2010, nu este statutara , lispind din aceasta primele 3 puncte a) – b) – c), prevazute in Statut la art 22(3).
– Lista cluburilor cu drept de vot aparuta pe site-ul Federatiei nu este statutara, lipsind “lista membrilor si a persoanelor cu drept de reprezentare ” cum prevede art 22( 1) b. Aceasta lipsa a fost semnalata de doua ori conducerii FRAS, lista nefiind publica in continuare. Deoarece la functia de Presedinta sunt 3 candidati, doar Presedintele – in functie – si el candidat, are la dispozitie aceste informatii prevazute a fi publice conform Statutului. Acest fapt duce la nerespectarea Statutului din partea Presedintelui si a echipei sale, ascunzand informatiii contracandidatiilor sai.
– Presedintele in functie nu a prezentat programul electoral in termenul prevazut in Statut la art 24 (2) a) , acesta fiind public in data de 08/12/2010, ora 17:39. Pentru acest fapt Comisia Electorala ar trebui sa valideze/invalideze candidatura dansului tinand cont de nerespectarea Statutului.

Cu consideratie,

Dacian Banca