Drept la replica al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv

In legatura cu interviului dlui Norris Mageanu publicat pe 26 noiembrie a.c de Motorsportnews.ro – ” Norris Mageanu&eterna dilema :  Eu cu cine votez ” , conducerea Federatiei Romane de Automobilism Sportiv face urmatoarele precizari:

Afirmatia dlui Mageanu Cu privire la etapele de coasta, noi am prezentat la FRAS o cerere pentru organizarea din pozitia de promotor al intregului campionat de viteza in coasta de anul viitor” nu are nici un suport real. Secretariatul FRAS nu a primit si nu a inregistrat un astfel de document, nici personal din partea dlui Norris Mageanu, nici din partea clubului Hatters Motorsport.

Pe viitor, pentru a evita neintelegerile si informarea eronata a publicului, dorim ca informatiile care fac referire la activitatea Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, dar sunt furnizate de catre  diferite surse din exteriorul institutiei, sa fie verificate inainte de publicare prin Biroul de Presa.

Va multumim pentru intelegere.

Biroul de presa

29 noiembrie 2010

2 thoughts on “Drept la replica al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv”

    1. Noi nu l-am considerat asa , ba mai mult apreciem aceasta luare de pozitie si ne-am bucura daca pe viitor Biroul de Presa al FRAS ar avea aceasi atitudine cu orice publicatie/website/televiziune .

Comments are closed.