Pilotii din Citroën Racing Trophy sustin Raliul Sibiului 2010

  • Raliul Sibiului se va desfasura in perioada 15 – 18 iulie
  • 5 piloti participa la campania de promovare a raliului

Toti cei cinci piloti inscrisi in Citroën Racing Trophy Romania, Alex Filip, Danny Ungur, Vlad Cosma, Nistor Duval si Mihai Lacatus,  participa la campania de promovare pentru Raliul Sibiului 2010.

Raliul Sibiului, etapa a 5-a din Campionatul National de Raliuri si etapa eveniment in Intercontinental Rally Challenge (IRC), se va desfasura, anul acesta, in perioada 15 – 18 iulie pe specialele de macadam din jurul orasului Sibiu, oras care in 2007 a fost Capitala Culturala Europeana.

Alex Filip, Danny Ungur, Vlad Cosma, Nistor Duval si Mihai Lacatus, toti cei cinci piloti inscrisi in Citroën Racing Trophy Romania, au decis sa participe la campania de promovare a Raliului Sibiului, punand la dispozitie spatiu pe masinile lor de competitie. Campania de promovare a Raliului Sibiului, prima etapa de macadam din sezonul 2010, a inceput la Raliul Targu Mures si va continua si la Raliul Clujului.

Etapa de la Sibiu este preferata mea din calendarul competitional si aici am concurat pentru prima oara cu un Citroën C2R2. In plus, Orange sustine atat Raliul Sibiului, cat si echipajul 79 in Campionatul National de Raliuri si tocmai de aceea este normal sa ma implic in sustinarea acestei etape”, a spus Alex Filip.

Si Vlad Cosma, pilotul echipei Napoca Rally Academy, are doar amintiri placute legate de Raliul Sibiului. „Am ales sa fiu printre cei care sustin Raliul Sibiului deoarece pentru mine este un raliu aparte de care ma leaga amintiri foarte frumoase: prima cursa la bordul unei integrale alaturi de George Morar in 2007, prima victorie in cupa Dacia 2008, adjudecarea cupei Dacia in 2009. Este cursa pe care o astept de fiecare data de la inceputul sezonului.”

Raliul Sibiului, etapa eveniment in calendarul IRC, se va desfasura anul acesta in perioada 15 – 18 iulie 2010.

[nggallery id=30]

Berti Panaiot –

Motor Heads Publishing