Zgura – “Macadamul” premergator Raliului Aradului

Echipa “RASPOPA RALLY TEAM” a dat curs invitatiei de a organiza si a participa la un eveniment inedit, GENTLEMEN’S TENNIS CUP, ce se va desfasura in perioada 9-12 septembrie 2010, la Onesti.

Turneul de tenis ce se adreseaza veteranilor figureaza ca etapa din campionatul intern al Federatiei Romane de Tenis si va avea ca suprafata de joc zgura. Tabloul turneului este structurat pe sapte categorii de varsta pentru concursul de simplu si doua categorii de varsta pentru dublu.

Constient de necesitatea unei forme fizice bune si de avantajele practicarii unui sport complex asa cum este tenisul, ADRIAN RASPOPA este inscris in cadrul turneului in competitia de dublu, participand alaturi de bunul sau prieten, Vlad Gaureanu. La fel ca si automobilismul, sportul alb presupune spirit competitiv, performanta, talent, seriozitate, putere de concentrare, echilibru fizic si mental, dinamica, abilitati pe care Adrian incearca sa le dezvolte in permanenta.

Asa cum de 12 ani continuitatea, inalta performanta, disciplina sportiva, l-au propulsat pe Adrian Raspopa in fruntea celei mai solicitante si selective competitii automobilistice din Romania, Campionatul National de Raliuri, aducand in orasul natal mai multe titluri de Campion National, cu aceeasi anvergura si determinare profesionala, pilotul onestean mizeaza pe experienta sa si in plan organizatoric in speranta continuitatii competitiei intr-un format de succes la Onesti.

Programul turneului „Gentlemen’s tennis cup” este configurat astfel:

–         joi: ora 14:00 – Conferinta de presa

–         vineri: intre orele 09:00-19:00 concurs

–         sambata: intre orele 09:00-19:00 concurs; 20:30 masa festiva

–         duminica: incepand cu ora 09:00 sunt programate semifinalele si finalele, iar de la ora 16:00 festivitatea de premiere

Pasionatii de tenis se pot inscrie la numarul de telefon: 0740 374 642.

Raspopa Rally Team.