Dan Gîrtofan caută un nou podium la Raliul Clujului

„Sperăm să confirmăm evoluția din ultimele raliuri”

Echipajul brașovean, Dan Gîrtofan/Miță Lăzărescu (Subaru Imprezza STI), speră să confirme forma bună din ultimele două curse și la Raliul Clujului Mobil 1, etapa a 4-a a Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2010, care va avea loc vineri și sâmbătă, în orașul de la poalele Deaului Feleacului. Din cauza intemperiilor din ultima vreme s-au mai deteriorat un pic probele, a doua parte a probei Tarnița e destul de ruptă, cu mult nisip adus de ape. Astăzi (n.r. joi) nu a plouat deloc aici, a fost zi friguroasă, dar fără precipitații. Probele sunt destul de murdare, cu nisip, cu pământ, cu aluviuni, lucru care face dificilă recunoașterea, pentru că specialele se pot schimba de la o oră la alta dacă va mai ploua. Dângău este o probă foarte frumoasă, e reasfaltată, iar PS 3, speciala nouă, este una de viteză, foarte bună. Ne dorim un rezultat bun și aici, pentru a putea accede la podiumul final”, a spus Dan Gîrtofan.

Driver-ul brașovean este conștient că lupta va fi grea, pentru că o bună parte din principalii contracandidați la primele locuri va evolua pe teren propriu: Nu cred că e loc de precauție aici. Fiecare va da tot ce va putea, iar competitorii noștrii din Cluj, mă refer la Marco și la Bogdan , vor merge foarte tare. Sunt și acasă și cunosc un pic mai bine probele. Să sperăm însă că vom putea să le ținem piept și să ne menținem un ritm bun și să nu avem probleme pentru a termina cu bine”.

Echipajul Dan Gîrtofan/Miță Lăzărescu dorește să mulțumească partenerilor Alexandrion Grup România, BKP, Mobil 1 prin Lubexpert, Complexul Valea cu Flori, Aro Palace, Auto Kino Brașovdealer Subaru și www.giri-rs.ro pentru sprijinul necondiționat acordat.

Bogdan Popescu

foto: Cătălin Stoia simcat.ro