Jack Daniel’s Rally Team: raliul Clujului a adus echipei victorii, dar si multe emotii

Raliul Clujului a insemnat pentru echipa Jack Daniel’s Rally Team alte victorii si mentinerea locului 1 in clasamentul general la echipe, dar si abandonul a 2 dintre echipaje.

Mesajul Jack Daniel’s Rally Team – „Condu responsabil: nu bea la volan” – la jumatatea Campionatului National de Raliuri

Desfasurat in conditii meteorologice dificile, raliul Clujului a adus echipajului Edwin Keleti – Victor Ponta a 4 victorie in acest campionat. Cu 100 de puncte, cei doi sunt lideri ai grupei A.

Edwin Keleti: Daca la fiecare raliu masina iesea pe partea lui Victor, de data asta am ajuns de 4 ori in sant numai pe partea mea. Avem o noua “regula”: iesiri pe partea pilotului! Si revenind la competitie – iata ca a plouat si tot am invins, in ciuda celor care spuneau ca noi castigam doar datorita masinii!

Edwin Keleti si Victor Ponta sunt sustinuti in sezonul 2010 de catre Jack Daniel’s, Renault Romania, Pirelli Romania, Colgate-Palmolive (Romania) prin Mennen Speed Stick, autovit.ro, Rin Grand Hotel si vopselele auto Ixell.

Gergo Szabo si Levente Csegzy – cu locul 3 la Cluj , campionul en titre este pe pozitia 2 in clasamentul general, dupa patru etape

Gergo Szabo: A fost un raliu foarte greu, am avut ceva emotii si cu masina. Ploaia ne-a dat de furca si pentru ca nu am avut cauciucuri potrivite, asa ca am pierdut destul de mult timp pe primele probe sambata. Important este ca am urcat pe podium si asteptam macadamul.

Gergo Szabo si Levente Csegzy sunt sustinuti in sezonul 2010 de catre Jack Daniel’s, Boccardo Entreprise, Iony Piese Auto Sibiu, Wayteq, B.box, Cosmote, Nike, Julius Meinl, szekelyhon.ro.

Titi Aur si Karoly Borbely, accidentati, au fost nevoiti sa abandoneze, in timp ce la grupa K, echipajul Berari /Sandu au fost si ei nevoiti sa abandoneze din cauza unor probleme tehnice.

Viorel Ivan si Gheorge Dumitru la Cupa Dacia au castigat  locul 1, avand deja 100 de puncte dupa 4 etape.

Mihai Leu: “La jumatatea campionatului echipa Jack Daniel’s Rally Team conduce in clasamentul pe echipe, iar echipajele evolueaza foarte bine. Am avut si ceva ghinion la Cluj , dar pana la urma am urcat pe podium si pilotii si copilotii nostri au dat tot ce au putut si de data asta. Mesajul nostru de responsabilitate va continua sa se faca auzit si pe macadam, la urmatoarele etape din Campionat.”

“Condu responsabil:nu bea la volan” si echipa Jack Daniel’s Rally Team va asteapta sa le fiti alaturi la Sibiu, in perioada 16 – 18 iulie.