Jack Daniel’s Rally Team: echipa numarul 1 la Targu Mures

Jack Daniel’s Rally Team a adus targu muresenilor mesajul sau de responsabilitate: „Condu responsabil: nu bea la volan” . Echipa a castigat la Targu Mures puncte importante pentru clasamentul pe echipe.

Cu 198 puncte, dupa 3 etape, Jack Daniel’s Rally Team trece pe locul 1 in clasamentul pe echipe. La Targu Mures, alaturi de team managerul Mihai Leu, echipa a fost foarte bine primita de spectatori, veniti in numar foarte mare atat pe probele speciale, cat si pe Super Speciala „Serpentine” din oras.

„Condu responsabil: nu bea la volan” – mesajul catre spectatorii din Targu Mures

Mihai Leu: „Ca organizator la Targu Mures, dar si ca manager al echipei Jack Daniel’s , ma bucur ca lucrurile au iesit foarte bine. Am oferit muresenilor un spectacol frumos, am fost bucuros sa le vorbesc despre acest sport si despre ce inseamna sa fii responsabil la volan.

Edwin  Keleti si Victor Ponta au castigat fara nici o problema grupa A pentru a treia oara in acest sezon, avand punctajul maxim (75 puncte). De asemenea, ei sunt pe locul 1 si in clasamentul la 2 WD.

Suntem extrem de fericiti. Targu Mures s-a dovedit un raliu foarte rapid, ne-a solicitat mult, dar totul a functionat perfect. Suntem bucurosi ca echipa Jack Daniel’s are succes si ca, atat eu, cat si Victor, am adus mesajul de responsabilitate de a nu bea la volan intr-o zona noua, in care nu s-au mai organizat raliuri pana acum. Victor a dictat excelent, eu am fost in forma. Iar spectatorii,in numar foarte mare, au dovedit ca raliul este un sport bine primit la Targu Mures.” – a declarat Edwin Keleti

Edwin Keleti si Victor Ponta sunt sustinuti in sezonul 2010 de catre Jack Daniel’s, Renault Romania, Pirelli Romania, Colgate-Palmolive (Romania) prin Mennen Speed Stick, autovit.ro, Rin Grand Hotel si vopselele auto Ixell.


La grupa N Gergo Szabo si Levente Csegzy au facut o cursa buna, clasandu-se pe pozitia 2, dupa Csaba Spitzmuller. Cu acest loc doi castigat la Targu Mures, Szabo este pe locul 2, in clasamentul general,  la egalitate cu Girtofan, cu 43 de puncte.

Cu anvelope Goodrich si suspensie Sachs, masina a fost bine pregatita, chiar daca nu am prea avut timp de probe. Am castigat chiar probele Jack Daniel’s (PS 6 si PS 7 la Praid), si am fost  la un moment dat la 1,6 secunde in spatele lui Spici. Am dat tot ce am putut la acest raliu, dar pe ultimile probe ne-a fost foarte clar ca nu mai putem recupera si am preferat sa nu fortam si sa terminam cursa pe pozitia a doua.” au declarat Szabo si Csegzy.

Gergo Szabo si Levente Csegzy sunt sustinuti in sezonul 2010 de catre Jack Daniel’s, , Boccardo Entreprise, Iony Piese Auto Sibiu, Wayteq, B.box, Cosmote, Nike, Julius Meinl.

De asemenea, tot la grupa N, Titi Aur si Karoly Borbely, s-au clasat pe locul 5, echipajul evoluand din ce in ce mai bine, de la o etapa la alta si acumuland noi puncte in clasamentul general,unde se afla acum pe locul  7.

Viorel Ivan si Gheorge Dumitru la Cupa Dacia au castigat  locul 1, avand si ei deja 75 de puncte dupa 3 etape.

Din pacate, la grupa K, echipajul Berari /Sandu au fost nevoiti sa abandoneze din cauza unor probleme tehnice.

Jack Daniel’s Rally Team, aduce in 2010 mesajul sau de responsanbilitate, cu urmatoarele echipaje: Edwin Keleti si Victor Ponta pe Renault Clio R3 Maxi Evo, Catalin Berari, copilot Mihai Sandu, pe Mitsubishi Lancer Evo 10,  Gergo Szabo si Levente Csegzy pe Mitsubishi Lancer EVO 9 si Titi Aur si Karoly Borbely, tot pe Mitsubishi Lancer EVO 9. Lor li se alatura si Viorel Ivan si Gheorghe Dumitru la Cupa Dacia.

Urmatoarea etapa din CNR se va desfasura in perioada 25 – 27 iunie la Cluj-Napoca , pe asfalt.

Credite Foto: Motormedia, Attila Balasz

Despre Brown Forman:

Cu mai mult de 4000 de angajati in intreaga lume, Brown Forman face parte din topul 10 al celor mai mari companii de bauturi spirtoase si vinuri la nivel mondial. In Romania, Brown Forman distribuie Jack Daniel’s, vodca Finlandia, Southern Comfort, tequila Herradura, El Jimador, lichiorul Chambord si bourbon-ul Woodford Reserve.

Pentru mai multe informatii contactati:

Agentia DRAFTFCB

Ana-Maria Pascaru

Senior PR&Events Manager