Raliul Muresului 2010 , ziua I la final

Raliul Tîrgu-Mureş-ului a demarat aşa cum au programat organizatorii. La ora 19:00, cele 40 de echipaje au primit oficial startul. Proba superspecială, ce s-a desfăşurat pe traseul Serpentinei Vechi, a început conform programului anunţat, la ora 19:25.

Superspeciala s-a desfăşurat în condiţii normale, echipajele fiind ferite de ploaie, fenomen care ar fi transformat prima probă a raliului, într-una extrem de dificilă.

Proba a avut parte de un număr mare de spectatori, mii de tîrgumureşeni fiind prezenţi pe cei doi kilometri ai superspecialei şi demonstrând că locaţia aleasă pentru cea de a treia etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop, a fost una inspirată.

TEMPESTA/Dorin PULPEA este echipajul care a reuşit să obţină cel mai bun timp astă seară, parcurgând cei doi kilometri în 01:28,20. Chiar după ce a terminat proba, TEMPESTA a fost nevoit să abandoneze, în urma unei erori de pilotaj. Dacă va depune o cerere de Super Rally, TEMPESTA va putea intra mâine din nou în competiţie.

Echipajul clasat pe locul doi este format din Manuel MIHALACHE şi Sorin COLCERIU, care au parcurs proba supercială în 01:29,60. Doar o sutime i-a distanţat de echipajul aflat pe locul trei în clasamentul superspecialei de pe Serpentina Veche. Valentin PORCIŞTEANU şi Dan DOBRE au reuşit să încheie proba în 01:29,70 minute.

Clasamentul complet al probei superspeciale de pe Serpentina Veche, îl puteţi accesa pe www.raliultirgumures.ro.

Mâine, cele 40 de echipaje vor pleca spre proba specială de la Sânişor la ora 09:01. Startul primului echipaj în probă, se va da la ora 09:39. Cei 4,2 kilometri ai probei vor fi închişi circulaţiei publice cu o oră şi jumătate înainte ca primului echipaj să i se dea startul.

Ordinea de start pentru ziua a-II-a

Ioana ROMAN
Ofiţer de presă