Jack Daniel’s Rally Team a castigat Raliul Sibiului 2010

Jack Daniel’s Rally Team a castigat Raliul Sibiului, etapa eveniment in Intercontinental Rally Challenge (IRC). Mesajul Jack Daniel’s : “Condu responsabil: nu bea la volan!” a ajuns la iubitorii de raliuri, gratie victoriilor echipajelor JDRT, alaturi de Team Managerul Mihai Leu.

Dupa ce Mihai Leu a castigat in 2001, Titi Aur a iesit invingator de 4 ori si Jarkko Miettinen de doua ori, a venit randul unui alt membru al echipei Jack Daniel’s Rally Team sa castige raliul Sibiului.

Rezultatele echipei:

Jack Daniel’s Rally Team – locul 1 pe echipe

Gergo Szabo/ Levente Csegzy – locul 1 la grupa N si castigatori ai raliului

Titi Aur/ Karoly Borbely – locul 3 la grupa N si la general

Edwin Keleti/ Victor Ponta –  locul 1 la grupa A

Gergo Szabo:

A fost greu, dar am castigat pentru ca am mers in asa fel incat sa reusim sa imbinam viteza cu grija de a conserva masina. Dur si frumos – asta as spune despre acest raliu. Ma bucur foarte mult ca am reusit sa inving si ma bucur ca echipa este pe locul 1. Pe podium alaturi de  Titi Aur – este tot ce ne puteam dori!

Ii dedic aceasta victorie copilotului si preietenului meu, Levente Csegzy, pentru ca merita sa castige la el acasa.”

Gergo Szabo si Levente Csegzy sunt sustinuti in sezonul 2010 de catre Jack Daniel’s, , Boccardo Entreprise, Iony Piese Auto Sibiu, Wayteq, B.box, Cosmote, Nike, Julius Meinl.

Edwin Keleti:

Superb – asa caracterizez Raliul Sibiului 2010. A fost mai ales o lupta cu natura. Si am invins din nou. Ca tactica, am preferat sa nu atacam, am mers la conservare. Suntem la a cincea victorie anul acesta si eu si Victor suntem hotarati sa mergem asa in continuare.

Edwin Keleti si Victor Ponta sunt sustinuti in sezonul 2010 de catre Jack Daniel’s, Renault Romania, Pirelli Romania, Colgate-Palmolive (Romania) prin Mennen Speed Stick, autovit.ro, Rin Grand Hotel si vopselele auto Ixell.

Mihai Leu:

Echipa Jack Daniel’s Rally Team a demonstrat la Sibiu ca are cele mai bune echipaje din campionat. Ma bucur enorm ca pe afisul raliului se afla, alaturi de mine si 2 dintre cei care au purtat mesajul de responsabilitate al echipei  – Titi Aur si Jarkko Miettinen – se va alatura la anul Gergo Szabo, prin victoria aceasta.

Credite foto: rallyphoto.ro si motormedia.ro