N-avem echipa, avem valoare, Raliul Sibiului e cel mai tare! Invitatie la fotbal

In loc sa joace in Africa de Sud, jucatorii echipei nationale sunt in vacanta. Capitanul Chivu incearca sa treaca peste accidentarea de anul acesta zacand linistit pe un sezlong sau facand spoturi la bere, in timp ce Adrian Mutu cauta, intre doua vizite la comisia anti-doping, modalitati de a scapa de plata celor 17 milioane de Euro.  In ciuda indiferentei cu care suntem tratati ca suporteri, atractia fata de fotbal nu ne-a trecut din cauza acestor esecuri.

Prin urmare, la Raliul Sibiului ne-am propus sa organizam un meci amical de fotbal. Daca nu ne va transmite nimeni in direct, macar vom arata ce inseamna sa-ti dai sufletul pe teren. Poate asa se duce vestea si mai renunta si tricolorii la o iesire in club pentru a merge la un antrenament.

Totul este aranjat: meciul impotriva echipei ALL STARS se va desfasura la Sala Sporturilor din Sibiu, in saptamana raliului. Nu ne mai trebuie decat o echipa formata din sportivi de performanta, asa ca provocarea este simpla: daca tu crezi ca nu esti talentat doar pe probele speciale si vrei sa-ti arati talentul la dribling sau in poarta, anunta-ne la [email protected] sau la 0748 776 237.

In echipa vor fi selectati doar pilotii si co-pilotii care vor participa la Raliul Sibiului 2010.