SKODA FABIA S 2000 si ADRIAN RASPOPA la Raliul Sibiului

Škoda Fabia S2000 ajunge pentru prima dată în România. Model de top în campionatele internaţionale, bolidul proiectat de Škoda va participa la Raliul Sibiului şi va fi pilotat de Adrian Răspopa, triplu campion naţional la grupa A.

Un model ce suscită interesul tuturor

Campioană în S-WRC  la Raliul Suediei, Škoda Fabia S200, atrage atenţia atat pasionaţilor de automobilism dar mai ales pe cea a piloţilor de top.Adi Răspopa va concura pe acest model la Raliul Sibiului, prima etapă de macadam din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2010.

Când am hotărât  să aducem acest model în România, am ales Raliul Sibiului pentru că este etapa candidat în IRC. Doresc să descopăr valenţele acestui model cu care eu consider că mă potrivesc foarte mult ca stil şi experienţă. Mai mult de atât, dorim ca în acest an să oferim un eveniment inedit fanilor şi nu în ultimul rând partenerilor noştri. Ími doresc mult sa continui pe acest model, dar totul va depinde de buget. Ţin să multumesc Importatorului Škoda din cadrul Porsche România pentru sprijinul acordat în realizarea acestui eveniment. Voi merge cu gazul la maxim penrtu ca doresc să obţin prima cupă de anul acesta pentru partenerii mei Shell, G4S şi Omniasig. Pe fani îi aştept luni la Ciolpani, marţi la Braşov şi de miercuri până duminică la Sibiu pentru a le arăta ce poate maşina şi pentru a alege doi norocoşi care se vor da cu mine la shakedown-ul de la Sibiu”, a declarat Adi Răspopa.

O vizită în trei oraşe

Pentru a oferi presei din România şi fanilor automobilismului cât mai mult timp cu acest model, Importatorul Škoda din cadrul Porsche România, alături de echipa lui Adrian Răspopa, au prelungit prezenţa maşinii de raliu în România pe tot parcursul săptămânii 12-18 iulie 2010.

Program

12 Iulie – Ciolpani

* conferinţă de presă, 10:00 – 10.30

* sesiune de teste dedicate jurnaliştilor, 10.30 – 12.00

* demonstraţie şi teste pentru invitaţii Porsche România, 12.00 – 14.00

* demonstraţie şi teste pentru invitaţii G4S, Shell şi Omniasig, 14.00 – 16.00

13 Iulie – Braşov

* conferinţă de presă la Delcar Braşov, dealer Škoda, 12.00 – 12.30

* expunere Škoda Fabia S2000 în showroom-ul Delcar, 12.30 – 16.30

* sesiune de teste la Predeal (platou Cioplea), 19.00 – 21.00

14 Iulie – Sibiu

* conferinţă de presă la Intercar, dealer Škoda, 12.00 – 12.30

* expunere Škoda Fabia S2000 în showroom-ul Intercar, 12.30 – 16.30

15 – 18 Iulie – Raliul Sibiului

* shake down 14.30 – 16.30 – cartier Guşteriţa (drumul spre Cruce Monument)

* prezentarea echipajelor în Piaţa Sfatului

* desfăşurarea competiţiei (16 – 17 iulie)

Škoda Fabia S2000 este modelul de top pentru raliuri al constructorului ceh. Cu acest model, Škoda Auto a obţinut rezultate de succes încă din momentul lansării pe piaţă, Fabia S2000 ajungând la vârf în bătălia maşinilor de curse la nivel mondial, demonstrând performanţe tehnice deosebite şi profesionalismul diviziei Motorsport a Škoda Auto. Constructorul ceh are o istorie de peste 100 de ani în producţia de automobile, având în tot acest timp o prezenţă constantă în sporturile cu motor. Am decis să prezentăm şi în România acest model de succes, care reprezintă declaraţia de excelenţă a modelelor Fabia, cu care Škoda Auto domină în segmentul autoturismelor din clasa mică. Campionatul Naţional de Raliuri are o evoluţie constantă, şi suntem convinşi că apariţia modelului Fabia S2000 va face o figură frumoasă, ţinând cont de palmaresul şi experienţa lui Adrian Răspopa pe maşinile cu motoare aspirate”,  Vlad Rusu, Brand Manager Škoda Romania.

EQ Motorsport Team

Georgiana Niculae

One thought on “SKODA FABIA S 2000 si ADRIAN RASPOPA la Raliul Sibiului”

Comments are closed.