FLORENTIN PETRE – DEMONSTRAŢIE LA BĂNEASA RALLY SHOW

Vineri, 27 august 2010, va avea loc Superspeciala Băneasa Rally Show, un prolog de gală la cea de-a cincea ediţie a Raliul Ţara Bârsei Dunlop-SEAT, din cadrul Campionatului Naţional de Raliuri. Cu această ocazie vor avea loc la Băneasa Shopping City curse demonstrative de karting, automobile de epocă, drift şi motociclism viteză.

Florentin Petre, fostul mijlocaş al echipei naţionale, va participa începând cu ora 18.00 la cursele demonstrative cu automobilul său de raliu, un Renault Clio S1600, cu care concurează în Campionatul Naţional de Circuit al Bulgariei, unde, după patru etape, ocupă prima poziţie în clasamentul general la grupa A6. Unul dintre invitaţii săi speciali este Hristo Hristov, copilotul lui Rumen Dunev, campionul Bulgariei din 2009 în cursele de circuit.

La finalul demonstraţiei Florentin Petre va fi prezent pentru o sesiune de autografe şi fotografii la standul Colina  Motors, echipă cu care participă la competiţii atât în campionatul intern, cât şi la nivel internaţional.


Programul show-ului:

11:00 – 13:00 – recunoaşterea oficială – de către piloţii înscrişi la Raliul Ţara Bârsei  Dunlop-SEAT

13:00 – 16:00 – curse demonstrative – efectuate de către aceiaşi piloţi, având în dreapta parteneri, vedete, reprezentanţi media

16:00 – 18:00 – curse demonstrative – de karting, motociclism, automobile de epocă, drifting

19:00 – 21:00 – Superspeciala Băneasa Shopping City – prima probă specială a Raliului Ţara Bârsei Dunlop-SEAT