Obiectivul nostru – nici o pana !

Dupa  ce au urcat pe a II a treapta a podiumului Cupei DACIA la prima etapa de macadam din 2010 dar si prima etapa de macadam din cariera, Alex Mirea – pilot si Dragos Despinoiu – copilot sunt increzatori in sansele lor pentru lupta la varf in Raliul Tara Barsei, reprezentand a II a etapa de macadam din 2010 ce va avea startul pe 27 August la ora 19 :00 printr-un Rally Show in parcarea Baneasa Shopping City din Bucuresti, urmand ca pe 28 August judetul Brasov sa fie gazda pilotilor pe probele speciale din zona Azuga – Predeal – Sacele.

Alex Mirea : ‘’Lucrurile merg din ce in ce mai bine in masina si asta cred ca se vede si din rezultate. Avem nevoie de un rezultat bun la Brasov din cauza abandonului de la Cluj care ne-a penalizat rau la puncte dar ne-a marcat si psihic, motiv pentru care obiectivul nostru este- nici o pana !

Varianta de macadam de la Brasov este cu totul alta fata de ce am intalnit la Sibiu, si dupa efectuarea recunoasterilor putem spune ca ne plac toate probele mai ales din cauza nivelului de dificultate ridicat. Sunt portiuni pe fiecare proba care trebuiesc tratate cu seriozitate si atentie maxima.  Daca vom fi scutiti de probleme tehnice, cred ca putem obtine un rezultat bun la Brasov insa lucrurile nu sunt tocmai simple avand in vedere numarul si nivelul adversarilor. Vom incerca sa marim putin ritmul insa fara a ne crea riscuri inutile.

Felicitam organizatorii pentru initiativa organizarii etapei de deschiderea raliului la Bucuresti, insa sunt de parere ca mediatizarea ei se putea face mult mai bine.

Asteptam cat mai multi iubitori ai motorsportului pe porbe pentru ca nivelul campionatului a crescut vizibil dupa parerea mea si chiar au ce vedea in luptele disputate pentru fiecare grupa/ clasa.’’

Echipajul format din Alex Mirea-pilot/ Dragos Despinoiu-copilot este sustinut la Raliul Tara Barsei de www.RCApeROTI.ro – cel mai ieftin RCA, www.dinmarleasing.ro – autovehicule rulate, www.audiotrust.ro – studio audio si www.pensiuneagallery.ro – pensiunea Gallery Brasov.

PR : http://www.alexmirea.ro