Pregatiti pentru spectacol

  • 32 de piloti inscrisi la Dementor Rally Show
  • Adrian Raduta, dublu campion est-european la motocross, face demonstratii la Sibiu
  • Dementor Rally Show sustine Fundatia Hospice „Casa Sperantei”

Vineri si sambata sunt programate doua zile pline de spectacol pe circuitul de rally cross din Sibiu la Dementor Rally Show, o competitie similara cu celebra „Cursa campionilor”, cu cei mai cunoscuti piloti de curse din Campionatul Natonal de Raliuri si nu numai.

32 de piloti vor lua startul, in acest weekend, la Dementor Rally Show, competitia care inchide oficial sezonul 2010 din Campionatul National de Raliuri, iar printre ei se afla si trei piloti maghiari, Csaba Spitzmuller, David Botka si, desigur, Gergo Szabo, campionul national en titre din CNR. „Circuitul de rally cross este intr-o stare perfecta, iar vremea se anunta incredibil de frumoasa pentru aceasta perioada. Avem asadar conditii ideale pentru spectatori si piloti si sper ca la final toata lumea va fi multumita” a spus Sorin Itu, organizatorul Dementor Rally Show.

 

In afara faptului ca la editia din acest an au fost acceptate in premiera si masinile de la grupele N2, K si H, la Dementor Rally Show mai sunt programate si o serie de evolutii demonstrative cu motociclete KTM si un duel inedit intre un ATV, modelul KTM 525 XC pilotat de Dan Tatoiu, un cunoscut pilot de motocross, enduro si supermoto, si o masina de raliu. Adrian Raduta, multiplu campion national de motocross va face o demonstratie extrem de spectaculoasa cu modelul KTM 350 SX-F, motocicletă pe care a evoluat in ultima etapa din Campionatul Est European de Motocross. 

 Startul in prima zi a competitiei de la Sibiu, cand sunt programate cursele de la grupele N2, H si K, se va da la ora 12, iar sambata, cand sunt programate cursele de la grupele N si A, startul se va da la ora 10:00. „Va fi un final de an extrem de spectaculos. Sunt sigur ca toti pilotii inscrisi in competitie vor face totul pentru a castiga versiunea romaneasca a celebrei „Cursa Campionilor”, a spus Sorin Itu.

 

Berti Panaiot