Campionii vin la Dementor Rally Show

35 de piloti se vor intrece vineri si 22 de piloti vor lua startul sambata la Dementor Rally Show, versiunea romaneasca a celebrei „Cursa Campionilor”.

 

Startul la editia a saptea a Dementor Rally Show se va da vineri, 11 noiembrie, la ora 11:00. In prima zi a competitiei de la Sibiu, care se va desfasura pe circuitul de rally cross, singurul din Romania unde se pot intrece doua masini in paralel cu startul din acelasi loc, se vor intrece pilotii inscrisi la Cupa Dacia si la clasele 9, 11 si 19.

 

Cu siguranta, un duel interesant va fi cel dintre Francois Delecour, aflat la a doua prezenta in Romania dupa cea din iulie de la Raliul Sibiului, si Valentin Porcisteanu, noul campion national in acest sezon. „Abia astept sa iau startul la Sibiu. Sunt convins ca vom avea parte, ca in fiecare an, si de o multime de suprize placute, dar si ca disputa in plan sportiv se va ridica la cel mai inalt nivel. Iar eu imi doresc, evident, sa le ofer fanilor mei spectacol, dar si sa-mi iau revansa dupa ce anul trecut am fost nevoit sa ma multumesc doar cu statutul de finalist”, a spus campionul en-titre din Romania.

 

 

 

Sambata, 12noiembrie, in ziua a doua a Dementor Rally Show startul se va da la ora 10:00, fiind programate cursele de la clasele 2+3 si 5+6. Pana acum pe lista de start se afla 22 de piloti, Francois Delecour fiind inscris si in lupta pentru victorie la clasele 5+6. La clasele 2+3 lupta se va da intre cei mai buni piloti din competitia interna, pana acum nefiind inscris niciun pilot strain. Desigur, la fel ca si in 2010, show-ul de la Sibiu va fi condimentat cu evolutiile pilotilor Dementor pe motociclete si atv-uri KTM.

 

Am folosit formatul cu doua zile de competitie anul trecut pentru prima oara. Numarul mare de inscrisi confirma faptul ca a fost o ideea buna. Sunt sigur ca vom avea parte de doua zile pline de spectacol si ca finalul de sezon va fi unul senzational”, a spus Sorin Itu, organizatorul Dementor Rally Show.