Comunicat (prematur) de final

 

De-acum este limpede. Editia 2011 a Raliul Argesului 2011 nu va avea loc. Referitor la aceasta situatie, organizatorul competitiei, Norris Mageanu, a declarat: Vreau sa clarific inca de la inceput faptul ca acceptam decizia FRAS, chiar daca aceasta nu este una favorabila competitiei. Sigur, ne doream ca acest comunicat de final sa vina peste o saptamana. Sa fie cel care sublinia performantele sportivilor pe probe, sa recapituleze momentele frumoase traite de fani in timpul competitiei, ca si la evenimentele conexe derulate cu prilejul Raliului Argesului. Sa evidentieze eforturile mecanicilor, arbitrilor si celorlalti oficiali, cele ale persoanelor insarcinate cu siguranta sportivilor si spectatorilor.

 

Si, chiar daca vine, din pacate prematur, nu poate sa nu cuprinda multumirile noastre pentru cei care in ultimele saptamani au fost implicati alaturi de noi in acest proiect si au facut posibila existenta miilor de amanunte care compun puzzle-ul (nevazut si, de cele mai multe ori, necunoscut) unei etape de raliu.

 

Dupa cum, asa cum am facut-o in repetate randuri, multumesc din nou Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Bucuresti pentru efortul si reusitele extraordinare pe care le-au realizat intr-un interval de timp extrem de scurt si intr-o perioada deloc propice pentru investitii. Imi pare rau ca de rodul muncii lor nu se vor bucura pilotii de raliu, dar suntem fericiti ca la deschiderea oficiala, Transfagarasanul va fi o sosea cu totul altfel decat acum doua saptamani, iar vizitatorii de peste vara se vor putea bucura din plin de frumusetea acestei zone.

 

Si nu pot sa nu inchei cu promisiunea ca, intarit de invatamintele desprinse din aceasta experienta, Raliul Argesului va reveni in calendarul Campionatului National de Raliuri si va reprezenta un eveniment de referinta al acestuia, pe masura traseului ce este croit pe cel mai frumos drum care exista pe aceasta planeta”.

One thought on “Comunicat (prematur) de final”

  1. "'Rusine,rusine,rusine "' se auzea din fundul salii , unde spuma motorsportului Romanesc se pregatea de alegerea conducatorului )))))))))))) Cineva se uita la noi ? Oare?

Comments are closed.