De la Dacia la Honda, Adrian Grigore face pasul spre un alt nivel

Dupa trei ani la volanul autohtonei Dacia Logan, echipajul 23, format din Adrian Grigore si Marius Paunescu, trece la alt nivel de competitie prin schimbarea materialului de concurs cu Honda Civic EK4.

 

Anul 2010 a fost un an bun si i-a adus echipajului bucurestean atingerea obiectivelor trasate la inceputul anului si recunosterea calitatilor prin mult ravnita clasare pe podium. De 2 ori au pasit pe locul 2 al podiumului dintr-un total de 8 etape, iar in clasamentul general al Cupei Dacia, echipajul a ocupat locul 3.

 

Chiar daca rezultatele au fost notabile, pentru Adrian Grigore era necesara o schimbare pentru evolutia sa ca pilot in ascensiune. Cu o putere de 160 cai, capacitate cilindrica de 1600 cmc , echipata cu suspensii Proflex , Honda Civic EK4 reprezinta provocarea de a face fata unor competitii mult mai stranse alaturi de piloti experimentati din campionat.

Cei trei ani de pilotat Dacia Logan ne-au adus rezultate bune, dar mai cel mai important aspect a fost acumularea de experienta extrem de valoroasa. Totusi, era timpul pentru schimbare! Pasul de a inlocui masina de concurs a venit natural si este firesc pentru dezvoltarea mea ca pilot. Am luat aceasta hotarare impreuna cu Marius, care va fi alaturi de mine si anul acesta. Primele teste cu Honda Civic, realizate luna aceasta, ma fac sa fiu optimist in anul competional, mai ales ca ma simt foarte bine la volan, iar tinuta de drum si puterea semnificativ mai mare imi dau incredereAdrian Grigore.

 

Propulsati de noul suflu al masinii, Adrian Grigore si Marius Paunescu intentioneaza pentru acest an sa atace locul 1 al grupei N2 la volanul singurei masini marca Honda din aceasta clasa.

 

Echipajul este sustinut de sponsorii principali deja traditionali, Biborteni si Igol, alaturandu-se anul acesta si Carpati Motor dealer Honda, parteneriat care a debutat cu evenimentul „Ziua portilor deschise la Carpati Motor” la care Adrian Grigore a fost prezent. „Mi-a facut o deosebita placere de a fi langa noii mei sponsori, mai ales ca este primul an in care semnam acest parteneriat si sper sa fie de bun augur, Adrian Grigore.