Raliul Clujului Star Lubricants 2011

Editia cu numarul XXX a Raliului Clujului va purta denumirea oficiala de Raliul Clujului Star Lubricants. Aceasta denumire se doreste a fi o multumire adusa pertenerului devenit traditional al acestui raliu: compania clujeana Star Lubricants, dealer autorizat al uleiurilor Exxon Mobil in Romania, companie care sprijina organizatorii acestui eveniment incepand cu anul 2005. Si, pentru ca traditia este o caracteristica importanta a acestui eveniment, companii importante din judetul Cluj, alaturi de oficialitatile locale, au inteles sa sprijine si in 2011 acest raliu, asa cum au facut-o intotdeauna.

 

Spre deosebire de anii anteriori, organizatorii au pregatit pentru acest an o abordare mai nonconformista a promovarii raliului, camila acestuia fiind prezentata pentru prima data cu o etapa inainte, si anume in cadrul Raliului Targu Mures, desfasurat in perioada 6-7 mai 2011, in judetele Mures si Harghita. Raliul Clujului a fost apreciat cu aceasta ocazie, la cel mai inalt nivel, autoturismul de concurs al echipajului Horatiu SAVU / Gheorghe NEMES fiind admirat de catre dl. prim–ministru Emil Boc, alaturi de mai multe personalitati din GuvernulRomaniei, aflati in vizita la Targu Mures. Dl. prim ministru a evocat perioada in care domnia sa, in calitate deprimar al municipiului Cluj-Napoca, a sustinut acest eveniment, si a participat in calitate de invitat.

 

 

Raliul Clujului Star Lubricants, editia 2011, se desfasoara sub egida Federatiei Romane de AutomobilismSportiv, cu ajutorul: Consiliului Judetean Cluj si al Primariei si Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca, precum si al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Cluj.

 

Sponsori: Banca Transilvania, Compexit, Topcar, Valtec Group, Polus Center Cluj, Savu Dental Center.Partenerii tehnici: Autoworld – dealer Volkswagen, PlantExtrakt, PMA Invest, A-Car Romania, Kopiernicus,Delroti, Prodvinalco, Diesel Club, Best Western PLUS Fusion Hotel.

 

Parteneri: Inspectoratul Judetean de Politie Cluj, Agentia Nationala Antidrog, SMURD Cluj, CERT.

 

Parteneri de imagine: TrendCommunication, BoomAdvertising, 4Media, Pablo si Hostvision.

 

Parteneri media: TVR 3, TVR Cluj, Realitatea TV, TeleEuropaNova, ProTV, Pro FM, Radio Guerilla, RadioCluj, Auto Motor si Sport, AutoBusiness, 24-FUN, Ziua de Cluj, Monitorul de Cluj, Kronika, Autorally.ro,Rallymax.ro, Prorally.ro, RallyMagazin.ro, On-Board.ro, MotorsportNews.ro, Rallyphoto.ro, Media-Board.ro, 24Auto.ro, ziuadecj.ro, Rallyfanatic.hu.