Au mai ramas 8 zile pana la startul Raliului Iasului

 

Cel mai important eveniment auto din zona Moldovei se apropie de ora startului. Raliul Iasului – DUNLOP, a opta etapa a Campionatului National de Raliuri – DUNLOP se va disputa pe 23 si 24 septembrie la Iasi. Ca in fiecare an, Raliul Iasului este o provocare pentru organizatori, Clubul Sportiv Rally Motor Sport, impreuna cu Primaria Municipiului Iasi si cu sprijinul nemijlocit al Prefecturii Iasi si al Consiliului Judetean Iasi, toti incercand sa asigure cele mai bune conditii de desfasurare a competitiei. Este o provocare si o responsabilitate pentru organizatori pentru ca la Iasi se poate atribui deja titlul de Campion National, iar lupta pentru celelalte doua pozitii ale podiumului de premiere este disputata intre pilotii de top care nu vor ridica prea usor piciorul de pe pedala de acceleratie.

 

Intre 23 si 24 septembrie vom avea la Iasi un regal automobilistic atat pentru publicul iesean, mare iubitor de adrenalina, cat si pentru cei aproape 1000 de fani din toata tara care vor veni la Iasi sa-i urmareasca pe pilotii favoriti. Ca si in anii precedenti, a fost pregatita o proba-spectacol: Rapa Galbena.

 

Astfel, vineri, 23 septrembrie, incepand cu ora 16.30, amatorii de spectacol vor avea ocazia sa vada demonstratii de karting si motociclism, pentru ca de la ora 17.00, sa inceapa evolutia concurentilor pe aceasta proba, spectacol care va continua pana in jurul orelor 19.30. Traseul a fost usor modificat fata de anul trecut, in sensul ca va fi prelungit pana la linia de tramvai din Piata Mihai Eminescu. Accesul publicului spectator se va face numai sub indrumarea fortelor de ordine ale Jandarmeriei, tocmai pentru a evita eventualele accidente care s-ar putea inregistra din cauza unei pozitionari neadecvate pe traseul de concurs.