Gergo Szabo va concura pe un Mitsubishi Lancer Evo X la Raliul Tara Barsei 2011

Toate echipajele sunt hotărâte să lupte pentru punctele echipei, promovând în continuare mesajul de responsabilitate: “Condu responsabil: nu bea la volan!”

 

Gergo Szabo: Vin cu noul meu Evo 10 şi sper că voi reuşi să am un rezultat care să aducă puncte echipei. Mai sunt încă două etape din acest an sportiv şi vom vedea cum se comportă noua maşină, mai ales că am avut atâtea ghinioane în acest an. Mă bucur să fiu din nou la Bucureşti. Sper să vină fanii noştri să ne vadă vineri la Băneasa.

 

Edwin Keleti/Victor Ponta: Luptăm pentru punctele echipei, noi nemaivând şanse să câştigăm clasa la care concurăm acum.  Ne bucurăm că se întâmplă din nou acest eveniment la Băneasa şi sperăm ca publicul să vină în număr mare şi din ce în ce mai mulţi bucureşteni să înţeleagă acest sport şi să vină pe probe.”

 

 

Cătălin Berari/Mihai Sandu: Avem rezultate foarte bune la clasa noastră şi vom face tot posibilul să ne menţinem poziţia. Ţara Bârsei este un raliu frumos şi aşteptăm cât mai mulţi spectatori pe probe. Nu uitaţi mesajul nostru: Condu responsabil:  nu bea la volan!

 

 

Echipa “Jack Daniel’s Rally Team”  îi aşteaptă pe toţi iubitorii de raliuri şi de adrenalina vineri la Super Speciala de la Băneasa Shopping City de la ora 17.00. Sâmbătă, fanii JDRT îşi vor întâlni piloţii şi copiloţii favoriţi pe traseele din Braşov: Predeal, Azuga, Săcele .