MANU MIHALACHE revine la raliul ȚARA BÂRSEI

Pilotul brașovean Manu Mihalache revine alături de copilotul său Jancsi Soos la Raliul Țara Bârsei Dunlop- Klar Professional pentru a confirma rezultatul pe care anul trecut l-a ratat la limită în urma unui abandon tehnic. Astfel că Manu revine pentru a-i bucura pe toți spectatorii prezenți la superspeciala Baneasa Rally Show, dar și pentru a se lupta pentru un loc pe podium.

 

Deși până în acest moment, Manu Mihalache nu a reușit să găsească partenerul de care are nevoie pentru participarea sa în Campionatul Național de Raliuri Dunlop, el nu poate sta departe de probele pe macadam ale raliului său de casă.

 

 

Probele de la raliul Țara Bârsei sunt foarte tehnice, dar în același timp și foarte solicitante atât pentru pilot c ât și pentru mașină. Cu toate acestea atât eu, cât și copilotul meu Jancsi Soos ne dorim să obținem un rezultat bun si să ne bucurăm de prezența noastră la acest raliu. Ne  dorim foarte mult să obținem un loc pe podium și vom face tot ce ne stă în putință pentru a obține acest lucru.” a spus Manu cu o zi înainte de începerea recunoașterilor.

 

Susține-l pe Manu și numele tău va apărea pe mașina de concurs!

 

Pentru acest raliu Manu le-a pregătit susținătorilor săi și câteva surprize.

 

Prima dintre ele se referă la un concurs lansat pe noua pagină de facebook: Manu Mihalache Fan Page; unde susținătorii săi sunt invitați să posteze un mesaj de încurajare pentru echipajul nr. 41 Manu Mihalache /  Jancsi Soos. Mesajele pot fi postate până joi, 1.09.2011 ora 15.00;  urmând ca Manu și Jancsi să aleagă acel mesaj care va fi afișat pe mașina de concurs la Raliul Țara Bârsei Dunlop – KLAR Professional, alături de numele autorului său. Regulamentul complet al concursului poate fi găsit la secțiunea Note pe pagina Manu Mihalache Fan Page.