Primele detalii ale noului Honda Civic

Noul Honda Civic va fi lansat la IAA Frankfurt Motor Show 2011 în Septembrie. Creat exclusiv pentru piaţa europeana, noul model hatchback va fi oferit exclusiv in varianta cu 5 uşi şi va concura în segmentul compact, începând din 2012.

 

Designul reîmprospătat al noului Civic se regaseşte în zona blocurilor optice posterioare, unite pentru a funcţiona ca spoiler. Forma aerodinamică a spoilerului uşurează trecerea masei de aer pe lângă caroserie – însă acesta este doar un exemplu al modului în care maşina a fost modificată.

 

 

 

Aproape toate elementele caroseriei au fost redesenate, cu accent pronunţat pe calitatea condusului şi a manevrabilităţii, pe emisiile de CO2 şi calitatea interiorului –  în acelaşi timp păstrând spaţiul în habitaclu şi în portbagaj la un nivel de top în segment, precum şi renumita flexibilitate a acestora.

 

Un alt model de interes la Frankfurt va fi modelul Insight 2012, ce a primit acum un facelift. Mai multe informaţii vor fi dezvăluite în perioada imediat următoare. Standul Honda va fi completat cu modelele CR-Z, CR-V, Jazz şi Accord. În completare, Honda va expune gama celor mai noi modele de motociclete şi de echipamente de putere.

 

Viitorul în viziunea Honda va fi portretizat în cadrul salonului prin conceptele Honda EV şi EV-Neo – vehiculele electrice Honda pe patru şi două roţi, precum şi prin vehiculul cu pile de combustie FCX Clarity şi noua platformă hibridă de tip Plug-In.

HONDA TO LAUNCH NEW CIVIC AT FRANKFURT MOTOR SHOW